Zelfmaakideeën Speelgoed

Het leukste speelgoed voor je kinderen maak je natuurlijk lekker zelf. De zelfmaakideeën voor speelgoed samengesteld door Jan Sikkes kunnen gemaakt worden door zowel beginnende als gevorderde hobbyisten en het resultaat geeft plezier voor iedere leeftijd. Kies uit os ruime assortiment stoffen en ga aan de slag met katoen, fleece, feeststoffen, quiltstoffen, kinderstoffen of gebruik prachtige retrostoffen. Bekijk de sjablonen hieronder en ga ermee aan de slag!

Ideeën om zelf het leukste stoffen speelgoed te maken

Is het binnenkort weer Sinterklaas? Of komt kerst er weer aan? Voor veel gezinnen is dit een periode waarin veel cadeautjes worden gekocht en gegeven aan familie en vrienden. Wat is er nu leuke dan op zo’n moment zelf een cadeau te maken en daar de kinderen mee te verassen! Uniek en met de handgemaakt. En stoffen speelgoed is veilig ingebruik.  Voornamelijk voor baby’s is speelgoed gemaakt van stof zeer geschikt. Er zitten geen scherpe randes aan waar ze zich aan kunnen bezeren, en het lichte materiaal is erg veilig voor de handjes en tandjes. Voor de wat oudere kinderen is het ook leuk om speelgoed te maken waar ze zich mee kunnen verkleden. Maak bijvoorbeeld de indianentooi van bruine skai en vrolijk gekleurde hobbystoffen samen met een wigwam en je kinderen zullen kunnen zich verkleed als indiaan uren vermaken.


Zelfmaakideeën voor speelgoed van Jan Sikkes

De zelfmaakideeën van Jan Sikkes kunt u thuis maken. Naast de sjablonen hierboven kun je ook gewoon bij een van onze filialen binnenstappen en advies vragen. Onze experts helpen je graag met het uitzoeken van de verschillende modestoffen en hobbystoffen die geschikt zijn voor speelgoed, en adviseren je graag over de gereedschappen en fournituren die je nodig hebt. Wij kunnen vervolgens de stof die je hebt uitgekozen voor jou op maat maken zodat je meteen aan de slag kunt. Bekijk hier welk filiaal bij u in de buurt zit!