Zelfmaakideeën voor je interieur

Op zoek naar net dat ene kussentje wat zo goed bij je bank past? Dat kleedje wat zo lekker zacht is dat je er altijd onder zou willen blijven liggen? Of wil je juist iemand een uniek persoonlijk cadeau geven wat perfect bij zijn of haar huis past? Met de zelfmaakideeën van Jan Sikkes kan je unieke interieur-items zelf maken!

De leukste eyecatchers voor je interieur

Een van de voordelen van zelf items maken voor in je interieur is dat je zelf in de hand hebt hoe het eindproduct eruit komt te zien. Heb je een stoer interieur? Dan is onze vilten schedel met gewei misschien wel een leuke eyecatcher – stoer en nét even een beetje anders. Een ander voorbeeld van een eyecatcher die nét wat anders is, is het botanisch lijstje. Het blad maak je van vilt, wat voor een speels effect zorgt. Ons assortiment bestaat uit meer dan 10000 modestoffen, zoals denim, fleece, stretch, katoen, retro, linnen, voile en quiltstoffen. Kies jouw perfecte stof en ga aan de slag om prachtige interieur-items te maken. Combineer meerdere stoffen zoals leer en synthetische bont om een speelse kussentjes te maken die ideaal matchen met je bank of sofa.

 

Op deze pagina staan nog veel meer ideeën die we voor je hebben verzameld. Kom je er niet uit of weet je niet waar je moet beginnen? In onze filialen helpen onze medewerkers je graag op weg met het uitzoeken van de juiste stoffen en materialen. Creatief bezig zijn met de zelfmaakideeën van Jan Sikkes!