Creatie van de maand insturen

Hoe plaats ik mijn creatie van de maand?

Eigenlijk is het heel simpel. Zo op het eerste gezicht lijkt het misschien veel werk, maar dat is het niet.

Eerst behandelen we hoe je het bericht moet plaatsen en verderop hoe je het snelst likes kan verzamelen.

 
Bericht plaatsen:

 1. Ga naar onze Facebookpagina.
 2. Klik in het tekstveld bovenaan de pagina, er verschijnen dan ook 3 plaatjes onder het vak. Klik op de gene met het fotocamera'tje. 3. Blader op je computer naar de map waar jouw foto staat, klik op de foto en daarna op "openen". 4. De foto wordt nu geupload, te zien aan het blauwe balkje. 5. Nadat de foto is geupload kun je een beschrijving aan de foto toevoegen. Als je dit hebt gedaan kun je op "plaatsen" klikken om de foto daadwerkelijk te plaatsen.Dat is alles, je kunt je bericht terug vinden onder "berichten op pagina"!

 

Hoe verzamel ik likes?

Je bericht delen werkt niet. Dit, omdat je dan likes krijgt op jouw gedeelde bericht en niet op het originele wat wij kunnen zien.
Je kunt je vrienden en familie natuurlijk simpelweg verwijzen naar onze pagina door https://www.facebook.com/JanSikkes in je bericht te plakken. Dan moeten ze echter nog zoeken naar jouw bericht. Wil je het ze gemakkelijk maken volg dan de onderstaande stappen:

 

 1. Ga naar het blokje "berichten op pagina" op de Jan Sikkes pagina en klik daar op. 2. Er opent een nieuw scherm met alle berichten. Zoek jouw bericht en klik op de foto. 3. Je krijgt nu enkel jouw bericht te zien. Kopieer de URL uit de adresbalk bovenin je
  browser door alles te selecteren, vervolgens met je rechtermuisknop erop te klikken en te kiezen voor kopieren. 4. Ga nu terug naar jouw eigen tijdlijn en plaats een bericht. Plak de link in het bericht (rechtermuisknop - plakken OF ctrl-v indrukken). Facebook zet dan automatich een preview van jouw eerder geplaatste bericht neer. Die link is na plaatsing ook daadwerkelijk klikbaar.

 5. Zet in je bericht wel neer dat ze op de link moeten klikken en dan dát bericht moeten liken, zoals in het plaatje hier boven.

 

 

Dat is alles en dan nu maar hopen dat iedereen jouw bericht liked!