Creatie van de maand insturen

Hoe plaats ik mijn creatie van de maand?

  1. Ga naar onze Facebookpagina.
  2. Bovenaan onze pagina in het veld 'Bericht maken' kun je een bericht typen en je foto('s) toevoegen. Is je bericht klaar? Klik op 'Plaatsen'.
Dat is alles! Je kunt je bericht terugvinden onder 'Berichten' in de linker kolom.

 

Hoe verzamel ik likes?

Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk likes krijgt op jouw oorspronkelijke bericht. Om deze reden kun je jouw bericht niet delen, omdat je dan likes op een kopie van het origineel krijgt. Het aantal likes is voor ons dan niet meer te traceren. 

 

Het is het handigste om de likes op deze manier te verzamelen:

 

  1. Vind je eigen bericht via de linker kolom 'berichten' op de Jan Sikkes Facebook-pagina: 
  2. In het midden zie je nu alle berichten van Jan Sikkes en in het kader rechts staan berichten van bezoekers. Dus ook die van jou. Klik op dit kader 'Berichten van bezoekers'. Er verschijnt een scherm met alle berichten. Zoek je eigen bericht en klik op de foto.
  3. Selecteer nu de complete url in de adresbalk bovenin de browser en kopieer deze.  4. Ga nu terug naar jouw eigen facebookpagina of tijdlijn en maak een nieuw bericht met een tekst zoals hieronder te zien is. Plak hierin de link die je zojuist gekopieerd hebt. Via de link moeten je vrienden de likes geven en dus niet op dit nieuwe bericht. Leg dit duidelijk aan je vrienden zoals het voorbeeld hieronder:

 

Succes met het verzamelen van likes!