Zelfmaak

Zelfmaakideeën

Om de etalages van onze filialen er zo creatief mogelijk uit te laten zien, bedenkt ons decoteam van tijd tot tijd, leuke zelf maak ideeën.

Dit zijn leuke creatieve creaties die met behulp van artikelen uit onze winkels door iedereen gemakkelijk te maken zijn.

Voor de meeste van deze creaties hebben we een werkbeschrijving/patroon gemaakt.

 

Als je op een van onderstaande zelf maak ideeën klikt, krijg je de werkbeschrijving/patroon die je zo kunt printen.

 

Wil je er een leuk boekje van maken voor bv. een kinderfeestje, dan hebben we ook nog een leuk voorblad erbij. Ook deze kun je aanklikken en printen.

 

zitje Zelfmaakideeën

Bekijk hier al onze zelf maak ideeën. Leuke hobby projecten van stof met duidelijke omschrijvingen. Heb je een leuk idee? Vul het formulier en wie weet plaatsen wij het op de website!

Accessoires Accessoires Tassen, sierraden en meer... Interieur Interieur Om je huis op te leuken Knuffels en poppen Knuffels en poppen Leuke beestjes of poppen maken Speelgoed Speelgoed De leukste speelgoedideeën Boekje maken Boekje maken Maak nu een leuk boekje voor je zelfmaakideeën Foto's insturen Foto's insturen Zet een foto van jouw creatie op facebook!

Heb jij een leuke creatie gemaakt en vind je het leuk als anderen deze ook kunnen maken, stuur hem in!

 

Je kunt ons jouw idee met duidelijke beschrijving toesturen via het onderstaande formulier of via zelfmaakidee@jansikkes.nl.

Wij zullen vervolgens het idee beoordelen en wie weet zetten wij het op onze website!