Onze Jan Sikkes-familie bestaat uit meer dan 100 stoffengekkies, interieurliefhebbers, naaiexperts en andere creatievelingen. Voeg jij je bij onze familie?

Vacature verkoophulp m/v

**Deze vacature is inmiddels ingevuld.**

Locatie: Zwolle

Woon jij in de buurt van Zwolle en zoek je een leuke bijbaan? En houd je ook nog eens heel erg van stoffen en creativiteit? Wij hebben een droom(bij)baan voor je! We zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste verkoophulp voor iedere zaterdag en donderdagavond.

Omschrijving
Als verkoopmedewerker werk je de hele dag tussen de mooiste stoffen en fournituren en help je klanten in hun zoektocht naar hun perfecte stof. Ook adviseer je hen bij kleurkeuze, materiaalsoort of heb je gewoon een gezellig gesprekje. Ervaring hoef je niet te hebben, maar het is wel prettig dat je iets hebt met stoffen en/of creatief bezig zijn. Daar wordt de werkdag ook direct een stuk leuker van, toch?

Dit geven we jou
Een leuke baan is één, maar werken doe je natuurlijk niet voor niets. Houd je hand maar op, want dit krijg je van ons:

  • salaris volgens CAO Retail Non-Food;
  • pensioenregeling;
  • vakantiedagen conform CAO;
  • 20% personeelskorting op ons assortiment;
  • een plek in een gezellig team met leuke collega’s.

Enthousiast geworden?
Vul onderstaand formulier in en vertel ons waarom we jou zoeken. Voeg ook je CV toe, zodat we je goed leren kennen. Wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een gesprek en ben jij binnen de kortste keren werkzaam in ons stoffenparadijs in Zwolle!

Leer ons beter kennen