Vacature Technisch onderhoudsmedewerker m/v

- Deze vacature is inmiddels vervuld -

Standplaats: Sneek

Ben jij op je best als je je twee rechterhanden uit de mouwen kunt steken? Ben jij zelfstandig en super handig? Dan past deze vacature misschien perfect bij jou. Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een technisch onderhoudsmedewerker voor onze vele panden.

Omschrijving
We hebben namelijk tien stoffenwinkels en vele andere panden die het hele jaar door onderhoud nodig hebben. De panden bevinden zich voornamelijk in Noord-Nederland met uitschieters in Haarlem, Amersfoort en Apeldoorn. De standplaats is Sneek.

Door middel van een checklist loop jij alle panden periodiek na en aan de hand daarvan bepaal je zelf wat je volgende klus is. Denk aan schilderwerk, eenvoudig timmer- en installatiewerk en reinigingswerkzaamheden. Soms hebben onze etaleurs je hulp nodig waarbij jij met handige oplossingen komt. Ook bied je ondersteuning aan grotere klussen (verbouwingen of verhuizingen) waarbij andere partijen zijn betrokken.

Je werkzaamheden zullen erg variëren. Sommige dagen zijn wat langer dan de andere; als je midden in een timmerklus zit, ben je bereid om iets langer door te gaan en je klus af te ronden. Natuurlijk ben je een andere dag dan weer wat eerder klaar. Hierdoor vragen we dus wel enige flexibiliteit van je, maar dat kun je ook van ons terug verwachten.

Deze functie betreft 4 dagen per week, met de bereidheid om bij grote projecten 5 dagen te willen werken.

Dit ben jij:

  • je kunt zelfstandig werken;
  • je bent handig en oplossingsgericht;
  • je bent in het bezit van een rijbewijs;
  • je hebt geen 9-5 mentaliteit / je bent flexibel.

Dit krijg je:

  • salaris conform CAO;
  • pensioenregeling;
  • vakantiedagen conform CAO;
  • 20% personeelskorting op ons assortiment;
  • een handige werkauto voor woon-werkverkeer.

Enthousiast geworden?
Vul het formulier in en vertel ons waarom jij geschikt bent voor deze functie. Vergeet niet je CV te uploaden, zodat wij een goed beeld van je krijgen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en wie weet nodigen we je uit voor een gesprek. We kunnen elkaar vervolgens beter leren kennen en hopelijk mogen wij jou binnenkort welkom heten in onze Jan Sikkes-familie!