Creatieve administratief medewerker (mbo), 4 dagen

- Deze vacature is inmiddels vervuld -

Standplaats: Hoofdkantoor Sneek

Help! We hebben jouw hulp hard nodig!

Op de marketingafdeling van Jan Sikkes zijn we hard op zoek naar een fijne, leergierige en creatieve collega die ons helpt onze stapels weg te werken en samen Jan Sikkes op creatieve wijze op de kaart te zetten.

Als je Jan Sikkes kent, weet je misschien dat er elke week nieuwe stoffen binnenkomen en worden verkocht. Die stoffen komen er niet vanzelf, maar worden geboren op de marketingafdeling (daar waar we jou zo hard nodig hebben!). Stoffen krijgen een naam, prijs en worden toegevoegd aan onze website.

En raad eens: daar kom jij om de hoek kijken!

Jouw hoofdtaak wordt het aanmaken van artikelen: de stof herkennen, een naam geven (is het linnen, katoen of viscose?), alle gegevens invoeren in het voorraadsysteem, foto’s toevoegen, een productbeschrijving maken en zorgen dat het op de website komt. Een combinatie van administratieve skills met een commercieel smaakje!

En het is niet erg als je nog niet zoveel weet van stoffen, want dat gaan we je leren. Binnen no-time ben je net zo’n stoffengekkie als wij!

Maar stoffig zijn we zeker niet: de marketingafdeling is nog jong en bruist van de ideeën. We missen nu nog de handen om die ideeën uit te voeren: blogs schrijven, een eigen YouTube-kanaal met vrolijke vlogs, inspirerende nieuwsbrieven, leuke social media posts… ga zo maar door. Naast administratieve taken hebben we dus je creatieve brein nodig. We moeten iedereen laten weten hoe geweldig Jan Sikkes is! Dat doen we door te sparren, de wildste ideeën te bedenken en uit te voeren.

Dit ben jij:

  • creatief in ideeën en open-minded
  • leergierig
  • een harde werker, je bruist van de energie!
  • enthousiast om alles te leren over stoffen.

Heb je basiskennis van Photoshop, Indesign en/of (eenvoudige) videobewerking? Dat is super handig en komt zeker van pas. Wij leren je de fijnere kneepjes van de programma’s. Nogmaals: je hoeft nog niet alles te kunnen, we zoeken iemand die bereid is om te leren.

Dit krijg je van ons:

  • een salaris conform CAO Retail Non-food;
  • 20% personeelskorting op het assortiment (als je nog niet van stoffen houdt, komt dat vanzelf!);
  • de mogelijkheid om je Detex-diploma (stoffenkennis) te halen op onze kosten;
  • pensioenregeling;
  • 24 vakantiedagen bij fulltime dienstverband;
  • personeelsuitjes!

Enthousiast geworden?

Vul onderstaand formulier in en vertel ons waarom we jou nodig hebben. Voeg ook je CV toe, zodat we je goed leren kennen. We hanteren geen deadline, maar houden een gespreksronde zodra we een aantal geschikte kandidaten hebben gevonden. Wacht dus niet te lang met solliciteren!

We nemen hoe dan ook contact met je op en je krijgt na je sollicitatie een bevestigingsmailtje.