Creatieve administratief medewerker (mbo), 2-4 dagen

- Helaas, het is niet meer mogelijk om te solliciteren -

Standplaats: Hoofdkantoor Sneek

Help! Ik heb jouw hulp hard nodig!

Op de marketingafdeling van Jan Sikkes zit ik, marketing manager, met mijn handen in het haar; het werk stapelt zich op. Ik zoek een fijne, leergierige en creatieve collega die me helpt die stapels weg te werken en samen Jan Sikkes op creatieve wijze op de kaart zet.

Als je Jan Sikkes kent, weet je misschien dat er elke week nieuwe stoffen binnenkomen en worden verkocht. Die stoffen komen er niet vanzelf, maar worden geboren op de marketingafdeling (daar waar ik jou zo hard nodig heb!). Stoffen krijgen een naam, prijs en worden toegevoegd aan onze website.

En raad eens: daar kom jij om de hoek kijken!

Jouw hoofdtaak is het aanmaken van artikelen: de stof herkennen, een naam geven (is het linnen, katoen of viscose?), alle gegevens invoeren in het voorraadsysteem, foto’s toevoegen, een productbeschrijving maken en zorgen dat het op de website komt. Een combinatie van administratieve skills met een commercieel smaakje!

En het is niet erg als je nog niet zoveel weet van stoffen, want dat ga ik je leren. Binnen no-time ben je net zo’n stoffengekkie als ik!

Maar stoffig zijn we zeker niet: de marketingafdeling is nog jong en bruist van de ideeën. Ik mis nu nog de handen om die ideeën uit te voeren: blogs schrijven, een eigen YouTube-kanaal met vrolijke vlogs, inspirerende nieuwsbrieven, leuke social media posts… ga zo maar door. Naast administratieve taken heb ik dus je creatieve brein nodig. We moeten iedereen laten weten hoe geweldig Jan Sikkes is! Dat doen we door te sparren, de wildste ideeën te bedenken en uit te voeren.

Dit ben jij:

  • creatief in ideeën en open-minded
  • leergierig
  • een harde werker, je bruist van de energie!
  • bij voorkeur per direct beschikbaar
  • enthousiast om alles te leren over stoffen.

Heb je basiskennis van Photoshop, Indesign en/of (eenvoudige) videobewerking? Dat is super handig en komt zeker van pas. Ik leer je de fijnere kneepjes van de programma’s.

Dit krijg je van ons:

  • een prima salaris conform CAO Retail Non-food
  • 20% personeelskorting op het assortiment (als je nog niet van stoffen houdt, komt dat vanzelf!)
  • de mogelijkheid om je Detex-diploma (stoffenkennis) te halen op onze kosten
  • pensioenregeling en korting op onze collectieve zorgverzekering
  • 24 vakantiedagen bij fulltime dienstverband.

Enthousiast geworden?

Vul onderstaand formulier in en vertel me waarom ik jou nodig heb. Voeg ook je CV toe, zodat ik je goed leer kennen. We hanteren geen deadline, maar houden een gespreksronde zodra we een aantal geschikte kandidaten hebben gevonden. Wacht dus niet te lang met solliciteren.

We nemen hoe dan ook contact met je op.