Vacature handige creatieve alleskunner

Locatie: Atelier Sikkes in Sneek

- DEZE VACATURE IS INMIDDELS INGEVULD -

In ons creatieve Atelier Sikkes hebben we het druk! De naaimachines lopen op volle toeren en de stoffen en vulkussens zijn niet aan te slepen. In het atelier worden kussens gemaakt voor allerlei toepassingen zoals boten, caravans, loungesets en campers.

Wij zoeken op korte termijn een handige creatieve alleskunner (m/v). Deze functie betreft 4-5 dagen per week (o.v.b.). 

Omschrijving
Jij gaat de voorbereidende werkzaamheden voor onze stoffeerders uitvoeren. Denk hierbij aan het op maat maken van polyether, instoppen van kussens, knopen zetten en allerlei andere hand- en spandiensten. Ook het bezorgen van de kussens hoort erbij, dus je hebt wel een rijbewijs nodig. Je hoeft geen ervaring met naaimachines te hebben, maar dat is wel makkelijk. Heb je namelijk wat tijd over, dan kun je ook gaan helpen met naaiwerkzaamheden. Geen ervaring, dan ga je dat  dus in de praktijk leren!

Dit geven we jou
Werken doe je natuurlijk niet voor niets. De rekeningen moeten ook gewoon betaald worden, dat begrijpen we. Houd je hand maar op, want dit krijg je allemaal van ons:

  • salaris volgens CAO Retail Non-Food;
  • pensioenregeling en korting op onze collectieve zorgverzekering;
  • vakantiedagen conform CAO;
  • 20% personeelskorting op ons assortiment;
  • de mogelijkheid om je Detex-diploma (stoffenkennis) te halen op onze kosten;
  • een plek in een gezellig team met leuke collega’s.


Hebben we jouw droombaan beschreven?
Klim dan snel in de pen (of kruip achter je toetsenbord) en solliciteer op deze creatieve functie! Vul onderstaand formulier in en vertel ons waarom jij de alleskunner bent die we zoeken. Voeg ook je CV toe, zodat we je goed leren kennen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en wie weet nodigen we je uit voor een gesprek.

Sollicitatieformulier handige creatieve alleskunner

Jouw gegevens
*
*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.

Leer ons beter kennen