Onze Jan Sikkes-familie bestaat uit meer dan 100 stoffengekkies, interieurliefhebbers, naaiexperts en andere creatievelingen. Voeg jij je bij onze familie?

Vacature 1e Verkoper m/v

- Deze vacature is inmiddels vervuld -

Locatie: Apeldoorn

Onze winkelmedewerkers in Apeldoorn staan te popelen om een nieuwe collega te verwelkomen in hun team! Samen met hen en de filiaalmanager run jij vol enthousiasme onze stoffenwinkel. De hele dag lopen klanten in en uit, op zoek naar een specifieke stof of nog oriënterend naar bijvoorbeeld nieuwe gordijnen.

We zoeken een 1e Verkoper voor 21,5 uur per week (o.v.b.). 

Pré: heb je leidinggevende kwaliteiten? Dan is dat mooi meegenomen voor deze functie!

Omschrijving
Als Verkoopmedewerker help jij klanten in hun zoektocht naar de perfecte stof voor hun project en geef je advies over gordijnen en meubelbekleding. Sommige klanten redden zichzelf, anderen hebben jouw hulp nodig. Je luistert goed en vertaalt de wensen van de klant naar een passend advies. Samen komen jullie tot de perfecte stof en jij vindt ook nog mooie bijpassende fournituren. De klant gaat tevreden naar huis en jij staat alweer klaar om iemand anders te helpen. Naast het helpen en adviseren van klanten ben je ook de rechterhand van de filiaalmanager.

Dit geven we jou
Werken doe je natuurlijk niet voor niets. De rekeningen moeten ook gewoon betaald worden, dat begrijpen we. Dit krijg je van ons:

  • salaris van 1852 euro bruto op basis van 37,5 uur per week (fulltime)
  • pensioenregeling;
  • vakantiedagen conform CAO;
  • 20% personeelskorting op ons assortiment;
  • de mogelijkheid om je Detex-diploma (stoffenkennis) te halen op onze kosten;
  • een plek in een enthousiast team met leuke collega’s.

 

Enthousiast geworden?
Vul onderstaand formulier in en vertel ons waarom we jou zoeken. Voeg ook je CV toe, zodat we je goed leren kennen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en wie weet nodigen we je uit voor een gesprek.

* let op: gegevens met een sterretje zijn verplicht.

Leer ons beter kennen