Onze Jan Sikkes-familie bestaat uit meer dan 100 stoffengekkies, interieurliefhebbers, naaiexperts en andere creatievelingen. Voeg jij je bij onze familie?

Open solliciteren bij Jan Sikkes

Hebben we momenteel geen vacature bij jou in de buurt? Of denk je dat we jouw kwaliteiten anders kunnen gebruiken dan in de functies die open staan? Dat horen we graag van je! We zijn altijd op zoek naar nieuw talent.

We hebben tien winkels in Nederland waar je als verkoopmedewerker terecht kunt of misschien heb jij wel leidinggevende kwaliteiten die handig zijn als filiaalleider. Daarnaast hebben we een hoofdkantoor met de afdelingen marketing, inkoop, (financiële-) administratie. Op diezelfde locatie zit ons magazijn waar we de bevoorrading van onze winkels regelen en waar alle stoffen verkoopklaar gemaakt worden. Misschien ben jij een echte aanpakker en kunnen we jou hier goed gebruiken!

Tot slot zijn we trots op ons creatieve Atelier Sikkes. Hier werken echte vakmensen die oude meubels en kussens omtoveren tot herboren exemplaren! Ook ons decoteam werkt hier aan de mooiste etalages voor de winkels. 

Hoor jij hier thuis?

Vul dan onderstaand formulier in met een originele motivatie en up-to-date CV. Selecteer de locatie waar je wilt werken en vermeld in je motivatie voor welke functie je in aanmerking wilt komen. Geef ook aan waarom jij voor ons een meerwaarde kunt zijn en waarom we je aan moeten nemen.

Wat gebeurt er met je sollicitatie?

We lezen je motivatie en CV en bewaren die zorgvuldig. Wanneer de functie/locatie van jouw keuze een plekje vrij heeft of wanneer we denken dat we je nu al in kunnen zetten, pakken we je brief erbij en ben jij een kanshebber. Het kan zomaar zijn dat we contact met je opnemen voor een gesprek.

Let op: wanneer je open solliciteert, geef je ons toestemming dat we jouw sollicitatie mogen bewaren en tzt contact met je mogen opnemen.

Leer ons beter kennen