Onze Jan Sikkes-familie bestaat uit meer dan 100 stoffengekkies, interieurliefhebbers, naaiexperts en andere creatievelingen. Voeg jij je bij onze familie?

Vacature Magazijn- en productiemedewerker m/v

- Deze vacature is inmiddels vervuld -

Locatie: Distributiecentrum Sneek

Jij steekt je handen graag uit de mouwen en zit liever niet stil. Je bent een echte aanpakker! Samen met collega's werk je het liefst, maar eigen verantwoordelijkheid kun je ook prima aan. 

Herken je jezelf in deze omschrijving of denk je dat je deze taken kunt leren? Dan zoeken wij jou!

Omschrijving

Laten we eerst vertellen wat we doen. Jan Sikkes heeft 10 winkels in Nederland waar we stoffen verkopen. Van stoffen voor kleding tot gordijnen en van tafelzeil tot zonwering. Maar voordat al die stoffen in onze winkels verkocht kunnen worden, hebben we jou nodig. 

Als magazijn- en productiemedewerker maak je deel uit van ons team in het distributiecentrum in Sneek. Hier komen alle stoffen binnen van leveranciers, wordt alles gesorteerd, gecontroleerd en verkoopklaar gemaakt. Samen met je collega's in het magazijn klaar jij deze klus: je hoofdtaak is het verkoopklaar maken van stoffen op de doubleerafdeling. Welke afdeling?! Niet zo gek dat je hier nog nooit van hebt gehoord. Hier staan machines die de stoffen dubbel vouwen en op planken wikkelen en jij leert hoe je ze moet bedienen. Een klus waar nauwkeurigheid belangrijk is; de stoffen moeten keurig gepresenteerd worden om ze te kunnen verkopen. Tussendoor ontvang je goederen en breng je ze met de heftruck op de juiste plek in het magazijn. 

Een andere taak is het verdelen van alle stoffen naar de winkels. Je leest de orderlijsten, scant de artikelen en maakt karren klaar die de volgende dag met de vracht naar de winkels worden gereden.

Een fysieke baan waar ook nauwkeurigheid belangrijk is.

We hebben jou minstens 3 dagen per week nodig (ma-wo), maar als je liever 4 of 5 dagen werkt, gaan we kijken wat er mogelijk is. Je werkdag begint om 7.45 met een gezamelijk koffiemoment en eindigt alweer om 16.15. Je bent dus lekker vroeg weer thuis!

Dit ben jij:

 • Je bent een aanpakker.
 • Je houdt ervan om samen te werken met collega's.
 • Je bent nauwkeurig en verantwoordelijk.
 • Je bent fulltime beschikbaar.

Dit krijg je:

 • Een salaris van 1725,00 bruto op basis van fulltime (CAO Retail Non-Food);
 • Pensioenregeling;
 • Vakantiedagen conform CAO Retail Non-Food;
 • 20% personeelskorting op ons assortiment;
 • De mogelijkheid om je Detex-diploma (stoffenkennis) te behalen op onze kosten;
 • Een plek in een enthousiast team met leuke collega’s;
 • Personeelsuitjes!

Enthousiast geworden?

Vul onderstaand formulier in en vertel ons waarom jij geschikt bent voor deze functie. Vergeet niet je CV te uploaden, zodat wij een goed beeld van je krijgen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en wie weet nodigen we je uit voor een gesprek. Hopelijk mogen wij jou binnenkort welkom heten in onze Jan Sikkes-familie!

* let op: gegevens met een sterretje zijn verplicht.

Leer ons beter kennen