Onze Jan Sikkes-familie bestaat uit meer dan 100 stoffengekkies, interieurliefhebbers, naaiexperts en andere creatievelingen. Voeg jij je bij onze familie?

Vacature Filiaalmanager m/v

- Deze vacature is inmiddels ingevuld -

Locatie: Leeuwarden

Voor ons enthousiaste team van Jan Sikkes Leeuwarden zoeken we een Filiaalmanager. Als Filiaalmanager ben jij het aanspreekpunt binnen het team, draag je de eindverantwoording voor de winkel en verkoop je daarnaast stoffen en gordijnen aan klanten. Je helpt hen in hun zoektocht naar de perfecte stof voor hun project en geeft advies over gordijnen en meubelbekleding.

Omschrijving

Je maakt deel uit van een klein team dat bestaat uit stoffengekkies, interieurliefhebbers en naaiexperts. Je geeft leiding aan je collega’s en samen runnen jullie vol enthousiasme onze stoffenwinkel; jij bent hierin de leidende factor. Je hebt het overzicht in de winkel en ziet het werk. Je durft je collega’s aan te sturen en doet dit op een motiverende wijze. Samen creëren jullie de sfeer in de winkel; klanten vinden het fijn om er te zijn!

Onze vernieuwde winkel aan de Emmakade in Leeuwarden heeft een aardige oppervlakte. De winkel is volledig gevuld met modestoffen, trendy gordijnen, meubelstoffen en alles wat daarmee te maken heeft. Dit vraagt om iemand die goed overzicht houdt en altijd weet wat er gebeurt.

Want er gebeurt veel in onze winkels! De hele dag lopen onze creatieve klanten in en uit, vol verwachting op zoek naar een specifieke stof en met de meest uiteenlopende ideeën. Naast deze doe-het-zelf klanten zijn er ook klanten op zoek naar nieuwe gordijnen die wij voor hen op maat maken. Ook zij hebben jouw hulp en advies nodig. Jij en je collega’s luisteren goed en vertalen de wensen van de klant naar een passend advies.

Dit ben jij:

  • Je hebt leidinggevende kwaliteiten;
  • Je bent spontaan, hulpvaardig en klantgericht;
  • Je bent creatief op je eigen manier en hebt iets met stoffen en/of interieur;
  • Ervaring met stoffen en naaien hoef je niet te hebben, maar je bent wel bereid hier veel over te leren;
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Dit krijg je:

  • Startsalaris 2300-2500 euro bruto op basis van ervaring en 37,5 uur per week (fulltime);
  • Pensioenregeling;
  • Vakantiedagen conform CAO;
  • 20% personeelskorting op ons assortiment;
  • De mogelijkheid om je Detex-diploma (stoffenkennis, styling en verkoop) te halen op onze kosten.

Enthousiast geworden?

Vul onderstaand formulier in en vertel ons waarom jij geschikt bent voor deze functie. Vergeet niet je CV te uploaden, zodat wij een goed beeld van je krijgen. We nemen zelf contact met je op en wie weet nodigen we je dan uit voor een gesprek. We kunnen elkaar vervolgens beter leren kennen en hopelijk mogen wij jou binnenkort welkom heten in onze Jan Sikkes-familie!

* let op: gegevens met een sterretje zijn verplicht.

Leer ons beter kennen