Filiaalmanager bij Jan Sikkes

Onze 10 winkels kunnen niet zomaar draaien, dat doen ze met de hulp van een filiaalmanager. Als Filiaalmanager ben je in grote lijnen het aanspreekpunt binnen het team en draag je de eindverantwoording voor de winkel. Zo maak je voor de werkroosters, creëer je met je collega's een fijne werksfeer en zorg je dat alles op rolletjes loopt. Ook sta je naast je collega's in de verkoop en zorgen jullie ervoor dat klanten tevreden de deur uit gaan.

Wat doet een filiaalmanager?

Je maakt deel uit van een klein team dat bestaat uit creatievelingen, interieurliefhebbers en naaiexperts. Je geeft leiding aan je collega’s en samen runnen jullie vol enthousiasme onze stoffenwinkel; jij bent hierin de leidende factor.

Wist je dat onze klanten gemiddeld zo'n 20 minuten spenderen in onze stoffenwinkels? Dan is het prettig wanneer er een fijne sfeer in de winkel hangt. En een fijne sfeer zorgt voor stijgende de omzetten. We zijn geen winkel waar we focussen op targets, gekke verkooptechnieken en -trucjes, maar een goede omzet is natuurlijk wel belangrijk. Samen met je collega's en de klanten zorg jij voor die fijne, ongedwongen sfeer. 

Onze winkels zijn groot, maar met een paar collega's heb jij volledig de controle. Het kan regelmatig voorkomen dat er meerdere klanten op jullie hulp staat te wachten. Dan is het de truc dat je overzicht houdt en goed communiceert met de klant en je collega's. Als het nodig is, durf jij je collega’s aan te sturen en doe je dit op een motiverende wijze.

Want er gebeurt veel in onze winkels! De hele dag lopen onze creatieve klanten in en uit, vol verwachting op zoek naar een specifieke stof en met de meest uiteenlopende ideeën. Naast deze doe-het-zelf klanten zijn er ook klanten op zoek naar nieuwe gordijnen die wij voor hen op maat maken. Ook zij hebben jouw hulp en advies nodig. Jij en je collega’s luisteren goed en vertalen de wensen van de klant naar een passend advies.

Dit ben jij:

 • Je hebt leidinggevende kwaliteiten;
 • Je bent spontaan, hulpvaardig en klantgericht;
 • Je bent creatief op je eigen manier en hebt iets met stoffen en/of interieur;
 • Ervaring met stoffen en naaien hoef je niet te hebben, maar je bent wel bereid hier veel over te leren;
 • Je bent fulltime beschikbaar.

Dit krijg je:

 • Startsalaris 2300-2500 euro bruto op basis van ervaring en 37,5 uur per week (fulltime);
 • Pensioenregeling;
 • Vakantiedagen conform CAO;
 • 20% personeelskorting op ons assortiment;
 • De mogelijkheid om je Detex-diploma (stoffenkennis, styling en verkoop) te halen op onze kosten;
 • Een plek in een enthousiast team met leuke collega’s.

Openstaande vacatures:

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures voor deze functie

Leer ons beter kennen