Vacature teamleider Atelier Sikkes

- Deze functie is inmiddels vervuld -

Locatie: Atelier Sikkes in Sneek

Kussens, inmeten, polyether, facturen, naaimachine, skaileer, garen, naalden, offertes, kniestukken, bies, ritsen, klapkussen, collega's, klanten, op maat, deadlines...

Ben jij degene die in deze wirwar van woorden het overzicht kan houden? Dan zoeken we jou! In ons creatieve Atelier Sikkes hebben we het druk. De naaimachines lopen op volle toeren en de stoffen en vulkussens zijn niet aan te slepen. In het atelier worden kussens gemaakt voor allerlei toepassingen zoals boten, caravans, loungesets en campers. Ook herstofferen we meubels. En daar komt meer bij kijken dan alleen het werk achter de naaimachine. 

Deze functie betreft 4-5 dagen per week (o.v.b.). 

Omschrijving
Wij zoeken iemand die in het atelier goed overzicht kan houden en de voortgang van alle opdrachten kan managen. Je bent dus een echte spelverdeler! Ook sta je klanten te woord en belt met ze om opdrachten goed af te stemmen. Soms ga je naar klanten toe om daar kussens op te meten of om ze af te leveren. Je bent het gezicht van Atelier Sikkes naar de klant toe én je het aanspreekpunt voor je collega's op de werkvloer. Het is handig als je affiniteit hebt met stoffen of interieur (op welke manier dan ook) en je bent enthousiast om er meer over te leren.

Dit geven we jou
Werken doe je natuurlijk niet voor niets. De rekeningen moeten ook gewoon betaald worden, dat begrijpen we. Houd je hand maar op, want dit krijg je allemaal van ons:

  • salaris volgens CAO Retail Non-Food;
  • pensioenregeling;
  • vakantiedagen conform CAO;
  • 20% personeelskorting op ons assortiment;
  • de mogelijkheid om je Detex-diploma (stoffenkennis) te halen op onze kosten;
  • een plek in een gezellig team met leuke collega’s.


Hebben we jouw droombaan beschreven?
Klim dan snel in de pen (of kruip achter je toetsenbord) en solliciteer op deze creatieve functie! Vul onderstaand formulier in en vertel ons waarom jij de alleskunner bent die we zoeken. Voeg ook je CV toe, zodat we je goed leren kennen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en wie weet nodigen we je uit voor een gesprek.

Leer ons beter kennen