Onze Jan Sikkes-familie bestaat uit meer dan 100 stoffengekkies, interieurliefhebbers, naaiexperts en andere creatievelingen. Voeg jij je bij onze familie?

Werken bij Jan Sikkes

Hoe is het om te werken in een stoffenparadijs? Als de hemel op aarde natuurlijk! Voor ons is het hemels om elke dag te werken tussen prachtige stoffen, mooie fournituren en vrolijke klanten. We delen namelijk allemaal dezelfde passie: we zijn gek op stoffen.

Interieuradvies

Naast verkoop van stoffen aan de creatieve doe-het-zelver hebben we een andere passie: gordijnen en stoffering op maat. Voor iedereen die zelf niet handig is met de naaimachine staan we klaar. Ons atelier maakt gordijnen en stoffering op maat en naar wens van de klant. In onze winkels geven we klanten advies en stellen we samen het perfecte gordijn of een nieuwe kussenset samen. Luisteren naar de wens van de klant en daarbij passend advies geven is waar we blij van worden. Jij ook?

Voor iedereen is plek bij Jan Sikkes

Van verkoper tot magazijnmedewerker en van stoffeerder tot stagiair, we zijn een bedrijf waarin van alles gebeurt en waar veel mogelijk is. We bedenken elke dag hoe we onze klanten nóg blijer kunnen maken met onze stoffen. En niet alleen de klant is koning: ook onze medewerkers hebben koninklijke status. We vinden het belangrijk dat ons personeel dag in dag uit zin heeft in de werkdag.

Gelijke kansen

Weet jij nog niet alle ins en outs van stoffen en heb je bijvoorbeeld in een heel andere branche gewerkt? Dat maakt voor ons niet uit. Tijdens sollicitatierondes kijken we eerst naar jou als persoon en de rest komt later. Wie enthousiast en leergierig is, wordt namelijk vanzelf een stoffenexpert. We bieden een Detex-cursus (over stoffenkennis en verkoopadvies) aan, zodat je de theorie binnen no time beheerst en ook je collega's zijn een bron van kennis die ze graag met je delen. We vinden het heel belangrijk dat we teams vormen waarin een nieuwe medewerker goed past en waar iedereen het naar z'n zin heeft.

Deze vacatures staan open

solliciteer snel!

Een baan met extra's

Naast een salaris kun je deze extraatjes bij ons verwachten

Leer ons beter kennen