Vitrage

Vitrage, ook wel glasgordijnen genoemd, is een dun gordijn, gemaakt van transparante stof. Vitrages zorgen voor meer privacy en zijn licht doorlatend. Ze verzachten het binnenkomende licht sfeervol. Daarom worden vitrages in het algemeen ook gebruikt om minder fel licht binnen te laten komen. Daarnaast zorgen ze overdag voor meer privacy. Vitrages zorgen er dus voor dat men kan overdag vrijwel niet naar binnen kan kijken, maar jij behoud het zicht naar buiten toe. Vitrage wordt vaak gebruikt in combinatie met overgordijnen, maar ook een enkel vitragegordijn geeft een prachtige en rustige uitstraling aan uw interieur.

Van stof naar vitrages

Door de verfijnde filtering van het licht geeft elke stof een unieke sfeer. Fraaie ingeweven effecten of rustgevende uni’s. Mooi door eenvoud, of eigenzinnig en karakteristiek. Heb je de perfecte vitrage voor je interieur gevonden, dan kunnen wij de vitrage voor jou op maat maken.

Wil je tips om het zelf te maken. Onze enthousiaste deskundige personeel staat voor je klaar in één van onze filialen. Wil je juist een iets dikker gordijn? Kijk dan eens bij onze inbetweens. Deze gordijnen vallen qua dikte net tussen overgordijnen en vitrages!