Vitrage

Geef je huis een mooie nieuwe uitstraling met een vitrage van Jan Sikkes. Een vitrage, ook wel glasgordijn genoemd, is een dun gordijn, gemaakt van een transparante stof. Vitrages zorgen voor meer privacy en zijn licht doorlatend. Vitrages creëren sfeer door het verzachten van het binnenkomende licht in huis. Daarom worden vitrages in het algemeen ook gebruikt om minder fel licht binnen te laten komen. Doordat je van buiten vrijwel niet door de vitrages naar binnen kunt kijken, zorgen de gordijnen overdag voor meer privacy in je huis, toch behoud je zelf wel het zicht naar buiten toe. Vitrages worden vaak gebruikt in combinatie met overgordijnen, maar ook een enkel vitragegordijn geeft een prachtige en rustige uitstraling aan je interieur.

Van stof naar vitrages

Door de verfijnde filtering van het licht geeft elke stof een unieke sfeer, fraaie ingeweven effecten of rustgevende uni’s. Vitrages zijn mooi in hun eenvoud en geven je huis juist een eigenzinnige en karakteristieke uitstraling. Als je de perfecte vitrage voor je interieur hebt gevonden, dan kunnen wij de vitrage naar jouw wens op maat maken. Kies je voor klassiek roomwit of ga je voor andere prachtige kleuren en dessins? Jan Sikkes beschikt over een ruim aanbod stoffen tegen een scherpe prijs. Bij Jan Sikkes kopen we al onze stoffen zelf in waardoor er geen onnodige schakels tussen komen. Hierdoor kan je voordeel oplopen tot maar liefst 70% op ten opzichte van andere aanbieders!

Wil je advies over de mogelijkheden van vitrages of tips om zelf met de stoffen aan de slag te gaan? Door jarenlange ervaring en uitgebreide expertise, zijn onze medewerkers in staat deskundig advies te geven bij het kiezen van stoffen die het best bij uw persoonlijkheid en stijl passen. Wil je juist een iets dikker gordijn? Kijk dan eens bij onze inbetweens. Deze gordijnen vallen qua dikte net tussen overgordijnen en vitrages. Onze enthousiaste deskundige personeel staat voor je klaar in één van onze stoffenwinkels. Jan Sikkes, goede kwaliteit en altijd de beste stoffen en accessoires.