Inbetween gordijnen

Wil je je interieur vernieuwen of opleuken met prachtige gordijnen? Kies dan voor onze inbetweens. Een inbetween is geen overgordijn en ook geen vitrage. Een inbetween zit hier precies tussen in en biedt het beste van twee werelden! Inbetween gordijnen lijken op vitragestoffen, maar zijn in de meeste gevallen dichter, waardoor ze de functie hebben van een overgordijn. Het is een gordijn dat de ruimte gezellig aankleedt en waardoor je gemakkelijk naar buiten kunt kijken, maar waar bijna geen mogelijkheid is om naar binnen te kijken. De dikte van de stof bepaalt uiteindelijk de lichtval in de ruimte en doordat ze licht zijn, hangen de gordijnen prachtig en luchtig voor de ramen!

Inbetweens het beste van 2 werelden

Met een inbetween gordijn creëer je sfeer in de kamer dat het natuurlijke licht van buiten naar binnen doorlaat. Ze geven meer privacy dan een vitrage, maar laten meer licht door dan een overgordijn. Je kunt gewoon naar buitenkijken terwijl de inkijk naar binnen wordt geblokkeerd.

Een inbetween wordt vaak opgehangen in combinatie met vouwgordijnen, rolgordijnen of andere soorten zonnewering. Zo behoud je met inbetweens het ruimtelijk gevoel van vitrages en door het vouw- of rolgordijn heb je toch je privacy. Hang ze op als een gordijn en houd meer ruimte over in huis.

Bij Jan Sikkes kopen we al onze stoffen zelf in. Er komen daarbij geen onnodige schakels aan te pas, hierdoor kan je voordeel oplopen tot maar liefst 70% ten opzichte van andere aanbieders! Wij staan al bijna een eeuw garant voor goede service, goede kwaliteit en altijd de beste stoffen en accessoires. Wil je advies over de mogelijkheden van de inbetween gordijnen? Onze medewerkers geven je hier graag persoonlijk advies over. Dus kom langs bij één van onze stoffenwinkels.