Inbetween

 

In between is geen overgordijn, en ook geen vitrage. Inbetween gordijnen vallen qua dikte tussen overgordijnen en vitrages. Een inbetween heeft een dubbele functie. Het is een gordijn dat de ruimte gezellig aankleedt en waardoor je gemakkelijk naar buiten kunt kijken, maar waar bijna geen mogelijkheid is om naar binnen te kijken.

Dubbele functie inbetween

Een inbetween heeft een dubbele functie. Het is een gordijn dat de ruimte gezellig aankleedt. En waardoor je gemakkelijk naar buiten kunt kijken, maar waar bijna geen mogelijkheid is om naar binnen te kijken. Ze geven meer privacy dan een vitrage, maar laten meer licht door dan een overgordijn. Een inbetween wordt vaak opgehangen in combinatie met vouwgordijnen, rolgordijnen of andere soorten zonnewering. Zo behoud je met inbetweens het ruimtelijk gevoel van vitrages en behoud je

door het vouw- of rolgordijn toch je privacy. Of hang ze juist op als een gordijn en houd meer ruimte over in huis. Je kunt er dus voor kiezen om ze te gebruiken als vitrages of als overgordijnen.

 

Heb je de perfecte inbetween voor je interieur gevonden, dan kunnen wij de gordijnen voor jou op maat maken. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder.