Glasgordijnen

Glasgordijnen hebben een decoratieve functie en zijn gemaakt van een dunne en lichtdoorlatende stof. Deze gordijnen zijn ideaal wanneer je iets meer privacy in huis wilt, maar toch natuurlijk licht in huis wilt hebben. Glasgordijnen creëren sfeer in je interieur door de verfijnde filtering van het daglicht. Hiermee geniet je volop van het uitzicht naar buiten, maar het fijne is dat inkijk van je buren en mensen op straat wordt geblokkeerd. Glasgordijnen bieden de perfecte combinatie tussen transparantie en privacy. Door je normale gordijnen te vervangen met glasgordijnen zorg je voor een nieuwe lichtval in je huis waardoor je woonkamer een stuk groter zal lijken en tegelijkertijd een prachtige en rustige uitstaling krijgt!

Onze glasgordijnen

Creëer sfeer en karakter met glasgordijnen

Opzoek naar glasgordijnen die van het plafond tot aan de vloer lopen of wil je graag gordijnen over de volledige breedte van je kamer? Jan Sikkes denkt graag met je mee over de ideale oplossing voor je woonwens. Licht en kleur zorgen voor de visuele sfeer binnenshuis, zo kan je met glasgordijnen voor een optimale ambiance zorgen in je woon- of slaapkamer. Doordat het glasgordijn licht doorlaat zal de sfeer veel warmer zijn dan met het gebruik van kunstmatig licht. Glasgordijnen zijn mooi in hun eenvoud, maar kunnen tegelijkertijd eigenzinnig en karakteristiek zijn wanneer je kiest voor één van de ingeweven effecten. Vaak worden glasgordijnen gebruikt in combinatie met overgordijnen voor als je het licht toch wilt buitensluiten. Een bijkomend voordeel van glasgordijnen is dat de akoestiek in de ruimte verbeterd doordat harde geluiden worden gedempt. Glasgordijnen zijn ideaal voor gehorige huizen en huizen met harde vloeren.

Jan Sikkes kan jouw glasgordijnen op maat laten maken zodat deze passend zijn bij jouw interieur. Kies de kleur, het dessin en uitvoering. Wil je een enkele, dubbele of driedubbele plooi? Met inslagringen of juist een vouwrails? Personaliseer jouw glasgordijn op maat naar jouw wens en geniet van de nieuwe sfeer die de glasgordijnen brengen.

Wil je ook een mooie, rustgevende en karakteristieke glasgordijnen in jouw interieur? Kom dan gerust langs bij Jan Sikkes. Met onze ervaring en creativiteit komen we gezamenlijk tot de beste oplossingen om je huis aan te kleden aan jouw persoonlijke voorkeuren met de beste stoffen en fraaiste dessins. Onze inkoopstrategie zorgt ervoor dat je jouw glasgordijnen voor een scherpe prijs kunt kopen!