Vitrages

Vitrages

 

Vitrages en inbetweens zijn zeer elegante gordijnen en sfeermakers in elke omgeving. Door de verfijnde filtering van het licht geven ze beide een unieke sfeer en ze zijn mooi door de eenvoud, eigenzinnig en karakteristiek. Daarnaast zijn vitrages en inbetweens een mooie aankleding voor kale ramen of kunnen ze je heerlijk privacy geven. Voor een mooie afwerking van het interieur worden ze vaak gebruikt in combinatie met overgordijnen. Wanneer je vitrages of inbetweens ophangt zijn ze op het mooist wanneer ze aan gordijnrails worden gehangen.

Wat hang jij?

Transparante stoffen zorgen voor elegante en sfeer makende gordijnen. Ze zijn niet alleen sfeer makend, ze zijn ook nog eens heel mooi en zorgen voor de afwerking van jouw interieur. Vind hier jouw transparante stoffen in de allernieuwste trends, kleuren, dessins en patronen. Zodat jij altijd de vitrage of inbetween hebt die bij jouw interieur past.

 

Dagelijks zoeken wij een transparant die bij jouw omgeving past. Of je nu voor vitrages of juist voor inbetweens gaat. Hierbij let ik nauwkeurig op wat ik koop, zodat een vitrage geen inbetween is of dat een inbetween geen vitrage. Ze zijn namelijk beide wel van een transparante stof, toch zit er een groot verschil in. Vitrages worden niet voor niets glasgordijnen genoemd. De stof is hier transparant aan beide kanten, maar zorgt wel voor een verfijnde filtering van het licht. Inbetweens geven hetzelfde effect, alleen zitten deze qua dikte tussen een vitrage en een overgordijn.

 

Wil je tips over jouw keuze? Onze enthousiaste en deskundige medewerkers staan voor je klaar! Dus kom gerust een kijkje nemen in een van onze stoffenwinkels! En laat je versteld staan door ons aanbod aan transparante stoffen, in de allernieuwste trends, kleuren, dessins en patronen. Daarnaast zorgt onze inkoopstrategie ervoor dat je jouw vitrages en inbetweens voor een vriendenprijs kunt kopen.

 

Jan Sikkes