Stoffenwinkel

Stoffenwinkel

Onze stoffenwinkel staat al bijna een eeuw garant voor goede service, hoogwaardige kwaliteit en een ruim assortiment van de beste stoffen en accessoires. Je vindt onze filialen verspreid over heel Nederland. Van mode- en meubelstoffen tot gordijnen en fournituren, in onze stoffenwinkel vind je het allemaal!

Stoffenwinkel met een uitgebreid assortiment

De stoffenwinkel van Jan Sikkes beschikt over een ruim assortiment stoffen en accessoires. Allen van hoogwaardige kwaliteit en talloze variaties. Zo vind je in onze stoffenwinkel allerlei soorten modestoffen, van stretch- tot feeststoffen en van denim tot kunstleer. Ben je toe aan een creatieve uitspatting of een herinrichting van jouw woning? Ook dan ben je in de stoffenwinkel van Jan Sikkes aan het juiste adres! Hier vind je allerlei meubelstoffen, zoals weefpatronen, skai en kunstleer en verschillende uni stoffen. Maar ook voor scheepsstoffering, gordijnen en vitrages kun je in onze stoffenwinkel terecht.

Staat de lente weer voor de deur en is het buitenseizoen weer aangebroken? Laat je tuinmeubelen dan weer stralen met onze buitenstoffen! In onze stoffenwinkel vind je alles wat je nodig hebt om je meubels weer een nieuwe, frisse look te geven.

Bij Jan Sikkes vind je de nieuwste trends, kleuren, dessins en patronen. Maak je creaties helemaal af met onze fournituren. Alle benodigdheden vind je hier, zoals knopen, applicaties maar ook naalden en ritsen. Bekijk de producten online en kom langs in de stoffenwinkel van Jan Sikkes!

Heb je hulp nodig bij het ontwerpen of maken van jouw creaties of ben je op zoek naar een deskundig advies? Wij voorzien je van inspiratie, denken met je mee en geven graag tips. Geen vraag is ons te gek. Je kunt natuurlijk ook ons contact met ons opnemen. Bezoek de stoffenwinkel bij jou in de buurt!