Feeststoffen

Met je eigen gemaakte feestoutfit wordt zelfs de saaiste bijeenkomst een knalfuif! Kies een stof in jouw stijl en een patroon dat perfect bij jouw figuur past en maak je feestlook compleet. Combineer rustige effen kleuren en texturen met een opvallende stof voor een echt wauw-effect!

Bij Jan Sikkes hebben we een zeer breed aanbod feeststoffen waar je vast en zeker een favoriet tegenkomt. Bekijk online de voorraad per winkel en scoor de stoffen in jouw Jan Sikkes.

Stoffen voor ieder project

Vind de perfecte feeststof

fabric
modestoffen Onze collectie feeststoffen
Toon meer producten
fabric

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben veel meer stoffen dan op onze site passen. Bezoek onze winkels voor het complete assortiment.

wicker-basket

Shop stoffen in jouw Jan Sikkes

Stoffen moet je voelen voordat je ze kunt kopen. Kom naar jouw Jan Sikkes om je favoriete stoffen te scoren.

Welke feeststoffen zijn er?

Bijna alles wat glanst, glimt en een luxe uitstraling heeft, hoort bij ons in de categorie ‘feeststof’. We hebben een verzameling van meerdere feestelijke stoffen; denk aan kant, (nicky) velours, tule, broderie, chiffon en zelfs bruidsmode. Hoe gaaf is het om een bruids- of avondjurk te hebben met zelfgekozen stoffen?

Alaaf!

Naast de meer serieuze en officiële gelegenheden mogen we natuurlijk Carnaval niet vergeten! Misschien heb jij een hele specifieke stof in je hoofd waarmee je jouw carnavalskostuum af maakt. En misschien ga je naar een themafeest waarvoor je stoffen nodig hebt die hierbij passen. Ook hiervoor kun je perfect bij ons terecht. Gekke en grappige prints, knallende fluorkleuren en stoffen met versieringen; we hebben alle stoffen die je kunt bedenken.

 

Stoffen voor cosplay

Voor sommigen is Cosplay een onontdekte wereld, maar deze groep wordt steeds kleiner. Regelmatig zijn er evenementen waar duizenden deelnemers op af komen in de meest prachtige kostuums. Vaak worden personages uit stripverhalen, films en games hiervoor als voorbeeld genomen.

Wat is Cosplay?

Oorspronkelijk komt het fenomeen uit Azië, maar in Europa wordt het ieder jaar populairder. En wij begrijpen waarom: de kostuums zijn (zonder te overdrijven) echt fantastisch en enorm creatief. Veel Cosplayers maken hun outfits helemaal zelf, van begin tot eind. Zelfs aan de kleinste details wordt aandacht geschonken om een kostuum zo perfect mogelijk te maken.

Je begrijpt dat voor zulke kostuums erg diverse stoffen en accessoires nodig zijn. Daar schieten wij te hulp! Prachtig kunstleer, weelderige veren, fournituren in alle soorten en maten en alle andere stoffen die je kunt bedenken, hebben wij in ons assortiment. Bekijk ons aanbod online of kom gewoon eens langs in jouw Jan Sikkes om de materialen met eigen ogen te zien. Zo kun je het beste mooie combinaties maken en is jouw kostuum perfect voor het volgende evenement.