Vind jouw favoriete stoffen, combineer met mooie fournituren en creëer een unieke outfit!

Vind inspiratie

Jan Sikkes is de grootste stoffenzaak in het Noorden van Nederland en staat al bijna een eeuw garant voor goede service, hoogwaardige kwaliteit en altijd de beste stoffen en accessoires.

Stoffen

Bekijk ons brede assortiment

Alle stoffen verzamelen

“Stof moet je voelen en beleven”, daar geloven we bij Jan Sikkes in. Je kunt nog zo’n duidelijk beeld hebben van de stof die je zoekt voor jouw project, maar als het niet goed aanvoelt, klopt het niet. Daarom vinden wij het belangrijk om jou zo veel mogelijk stoffen aan te bieden. Op die manier kun je de perfecte stof met dat specifieke printje in die ene speciale kleurtint bij ons vinden.

Want je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Mooie outdoorstoffen, zoals autobekleding, een nieuw tentdoek of tafellinnen in alle soorten en maten en zelfs stoffen om je eigen zonnescherm of luifel te maken en het altijd praktische horrengaas. Bij Jan Sikkes ben je aan het juiste adres voor alle stoffen die je kunt bedenken. Natuurlijk hebben we ook ‘gewoon’ de mooiste modestoffen om kleding mee te maken, een enorme collectie gordijnen, meubelstoffen en natuurlijk onmisbaar: fournituren.

Hoe vind je de juiste stof?

Ben jij nog maar net begonnen met naaien en kan je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste stof voor jouw project? Heel begrijpelijk; de stoffenwereld is enorm uitgebreid (woordgrapje)! Om het overzichtelijk te maken en jou op gang te helpen, hebben wij een blog waarin we alles vertellen over stofsoorten. Ook geven we handige tips welke stof je nodig hebt voor welk kledingstuk, zodat je direct aan de slag kunt.

Inspiratie nodig?

Begint het bij jou ook te kriebelen als je al die mooie stoffen ziet? En weet je nog niet wat je volgende naaiproject gaat zijn? No problemo, wij laten in handige DIY's stap voor stap de leukste projecten zien. Zit je klaar? Naaien maar!

curtains

Gordijnen op maat

Zelf niet handig met de naaimachine? Geen probleem, wij maken jouw gordijnen heel voordelig op maat.

armchair

Atelier Sikkes

Versleten kussens, kapotte zitting of toe aan nieuwe scheepsstoffering? Atelier Sikkes maakt het voor je!

Stoffen moet je voelen

Voordat je een stof kunt kiezen, wil je een aantal dingen weten. Hoeveel rek zit erin, hoe voelt de stof aan als je het draagt en heeft het glans? Deze vragen kun je alleen beantwoorden door te voelen. Om die reden hebben wij tien fysieke, offline winkels. Onze medewerkers helpen je bij het maken van de juiste keuze en weten alles over stoffen, gordijnen en fournituren. Kom jij naar één van onze tien winkels?

De Jan Sikkes-formule

Hoe kan het toch dat wij zo’n breed assortiment stoffen voor zulke lage prijzen op de markt brengen? Dat komt door onze unieke formule. Jan heeft een groot netwerk en koopt zijn stoffen in grote hoeveelheden in. Hij kan dit doen, doordat we veel opslagruimte hebben in tegenstelling tot veel andere stofaanbieders.

Met zijn brede internationale netwerk kan Jan vaak mooie deals maken bij directe leveranciers, waardoor er geen onnodige (en dure) schakels tussen zitten. Zo komt hij ook regelmatig echte pareltjes tegen die nergens anders verkrijgbaar zijn.

Lees meer