Werken en Leren

Ben je lekker creatief, en vind je het leuk om met stoffen te werken? Vind je het leuk om in een winkel klanten te helpen en te adviseren? Kijk dan of hiernaast een leuke vacature of stage voor je staat, en solliciteer bij Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen!

Eerste verkoper Zwolle(m/v).

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde fulltime eerste verkoper(m/v) die ondersteuning geeft aan de filiaalmanager in Zwolle. Ben je creatief en vind je het leuk om klanten tevreden de deur uit te laten gaan, dan ben jij misschien degene die we zoeken! Je voelt je thuis in de fascinerende wereld van goederen en mensen.

 

Wij bieden:

Een veelzijdige baan, waar alles om stoffen draait. Veel vrijheid en persoonlijke ontwikkeling, een prima salariëring en enthousiaste collega’s binnen een stabiel bedrijf.

 

In ons stoffen eldorado in Zwolle zoeken wij een collega die naast het verkopen van stoffen, de filiaalmanager ondersteunt met het optimaal verkoopklaar houden van de winkel.Ben je een goede verkoper en heb je daarnaast ook nog leidinggevende kwaliteiten?

 

Interesse? Vul dan het formulier in, en voeg je cv toe. Wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een gesprek.

 

Enthousiaste collega's Amersfoort.

Voor ons nieuw te openen filiaal in Amersfoort zijn we op zoek naar meerdere enthousiaste collega's (m/v).

 

Wij zoeken leuke spontane medewerkers die samen een nieuw team op de winkelvloer gaan vormen in Amersfoort. In het najaar wordt het filiaal geopend.

 

Ben je creatief, heb je een passie voor stoffen en vind je het leuk om klanten tevreden de deur uit te laten gaan, dan ben jij misschien degene die wij zoeken! Wij bieden je een veelzijdige baan aan in ons nieuw te open stoffen eldorado in Amersfoort. WIj zoeken collega's voor ong. 15-22 uur per week.

 

Interesse? Vul dan het formulier in, en voeg je cv toe. Wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een gesprek.

Stage bij Jan Sikkes

Stagelopen bij één van onze vestigingen bij jou in de buurt? Jan Sikkes Stoffen en Gordijnen is al meer dan 80 jaar een toonaangevend filiaalbedrijf m.b.t. de verkoop van stoffen en gordijnen. Op dit moment telt het bedrijf 9 filialen en ruim 100 medewerkers. Binnen het bedrijf is in al die jaren een ruime vakkennis opgebouwd. Deze willen we graag met je delen. In al onze filialen en magazijnen werken gecertificeerde praktijkbegeleiders. Deze medewerkers zijn door het Kennis Centrum Handel opgeleid om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Ben je leerzaam in de modebranche of het winkelwezen? Klik dan eens op de onderstaande links of je voor een passende stage bij ons terecht kunt. Ook kun je natuurlijk contact zoeken met één van onze filialen. 

 

Op dit moment hebben we plaats in al onze filialen en bij ons decoteam (hoofdkantoor).
Website Kennis Centrum Handel: www.kchandel.nl

 

Startpagina bedrijvenregister van KCH: Bedrijvenregister.kchandel.nl Website Savantis: www.savantis.nl