Onze Jan Sikkes-familie bestaat uit meer dan 100 stoffengekkies, interieurliefhebbers, naaiexperts en andere creatievelingen. Voeg jij je bij onze familie?

Vacature Stoffeerder m/v

Locatie: Atelier Sikkes in Sneek

In ons creatieve Atelier Sikkes hebben we het druk! De naaimachines lopen op volle toeren en de stoffen en vulkussens zijn niet aan te slepen.

We zoeken iemand die ons op parttime basis kan helpen als stoffeerder. Bij voorkeur drie dagen, maar dat is onder voorbehoud.

Omschrijving
Als stoffeerder bij Atelier Sikkes heb je een afwisselende baan. Samen met een klein team van creatieve collega’s maak je allerlei typen kussens en bekleding: loungekussens, hele kussensets voor caravans, campers en boten en hier en daar knap je de zitting van een antiek stoeltje op.

Uiteraard zit je veel achter de naaimachine. Ook snijd je polyether, voorzie je de kussenhoezen van vulling en geef je jouw creaties de finishing touch met prachtige afwerkingen. Knopen zetten, biezen maken en ritsen aanbrengen; het hoort er allemaal bij.

Het is voor deze functie handig dat je enige ervaring hebt met het naaien van kussens. Of je dat eerder voor je werk hebt gedaan of jezelf hebt aangeleerd, dat maakt ons niet uit. Je bent in ieder geval nauwkeurig en kent je weg achter de naaimachine.

Dit geven we jou
Werken doe je natuurlijk niet voor niets. De rekeningen moeten ook gewoon betaald worden, dat begrijpen we. Houd je hand maar op, want dit krijg je allemaal van ons:

  • salaris volgens CAO Retail Non-Food;
  • pensioenregeling en korting op onze collectieve zorgverzekering;
  • vakantiedagen conform CAO;
  • 20% personeelskorting op ons assortiment;
  • de mogelijkheid om je Detex-diploma (stoffenkennis) te halen op onze kosten;
  • een plek in een gezellig team met leuke collega’s.

 

Hebben we jouw droombaan beschreven?
Klim dan snel in de pen (of kruip achter je toetsenbord) en solliciteer op deze creatieve functie! Vul onderstaand formulier in en vertel ons waarom jij de stoffeerder bent die we zoeken. Voeg ook je CV toe, zodat we je goed leren kennen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en wie weet nodigen we je uit voor een gesprek.

Sollicitatieformulier Stoffeerder Sneek

Uw gegevens
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Let op: onze reactie op jouw sollicitatie kan wellicht tussen je spam terecht komen. Houd dit dus goed in de gaten!
Vul hier niets in a.u.b.