Onze Jan Sikkes-familie bestaat uit meer dan 100 stoffengekkies, interieurliefhebbers, naaiexperts en andere creatievelingen. Voeg jij je bij onze familie?

Vacature Filiaalmanager m/v

Locatie: Apeldoorn

Voor ons enthousiaste team van Jan Sikkes Apeldoorn zoeken we een fulltime Filiaalmanager. Als Filiaalmanager ben jij het aanspreekpunt binnen het team, draag je de eindverantwoording voor de winkel en verkoop je daarnaast stoffen en gordijnen aan klanten. Je helpt hen in hun zoektocht naar de perfecte stof voor hun project en geeft advies over gordijnen en meubelbekleding.

Het betreft een fulltime functie.

Omschrijving

Je maakt deel uit van een klein team dat bestaat uit stoffengekkies, interieurliefhebbers en naaiexperts. Je geeft leiding aan 6 collega’s en samen runnen jullie vol enthousiasme onze stoffenwinkel; jij bent hierin de leidende factor. Je hebt het overzicht in de winkel en ziet het werk. Je durft je collega’s aan te sturen en doet dit op een motiverende wijze.

Onze winkel in Apeldoorn heeft met 500m2 een aardige oppervlakte. De winkel is volledig gevuld met modestoffen, trendy gordijnen, meubelstoffen en alles wat daarmee te maken heeft. Dit vraagt om iemand die goed overzicht houdt en altijd weet wat er gebeurt.

Want er gebeurt veel in onze winkels! De hele dag lopen onze creatieve klanten in en uit, vol verwachting op zoek naar een specifieke stof en met de meest uiteenlopende ideeën. Naast deze doe-het-zelf klanten zijn er ook klanten op zoek naar nieuwe gordijnen die wij voor hen op maat maken. Ook zij hebben jouw hulp en advies nodig. Jij en je collega’s luisteren goed en vertalen de wensen van de klant naar een passend advies.

Dit ben jij:

 • Je hebt leidinggevende kwaliteiten;
 • Je bent spontaan, hulpvaardig en klantgericht;
 • Je bent creatief op je eigen manier en hebt iets met stoffen en/of interieur;
 • Ervaring met stoffen en naaien hoef je niet te hebben, maar je bent wel bereid hier veel over te leren;
 • Je bent fulltime beschikbaar.

Dit krijg je:

 • Startsalaris 2000 euro bruto op basis van 38 uur per week.
 • Pensioenregeling en korting op onze collectieve zorgverzekering.
 • Vakantiedagen conform CAO.
 • 20% personeelskorting op ons assortiment.
 • De mogelijkheid om je Detex-diploma (stoffenkennis, styling en verkoop) te halen op onze kosten.
 • Een plek in een enthousiast team met 6 leuke collega’s.

Enthousiast geworden?

Vul onderstaand formulier in en vertel ons waarom jij geschikt bent voor deze functie. Vergeet niet je CV te uploaden, zodat wij een goed beeld van je krijgen. We nemen zelf contact met je op en wie weet nodigen we je dan uit voor een gesprek. We kunnen elkaar vervolgens beter leren kennen en hopelijk mogen wij jou binnenkort welkom heten in onze Jan Sikkes-familie!

* let op: gegevens met een sterretje zijn verplicht.

Sollicitatieformulier Filiaalmanager Apeldoorn

Uw gegevens
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Let op: onze reactie op jouw sollicitatie kan wellicht tussen je spam terecht komen. Houd dit dus goed in de gaten!
Vul hier niets in a.u.b.

Leer ons beter kennen