Jan Sikkes is met 10 winkels de grootste stoffenaanbieder van Nederland. Elke week vullen we ons uitgebreide assortiment aan met nieuwe stoffen. Bij ons vind je altijd wat je zoekt voor een voordelige prijs.

Het geheim van Jan Sikkes

Bij familie Sikkes zit handelen in het bloed. Dat kan ook niet anders bij een bedrijf dat al zo lang bestaat. Al jaren staat Jan Sikkes bekend om het uitgebreide assortiment en voordelige prijs. Maar hoe doet Jan dat toch?

Lees meer over onze werkwijze

Bijna een eeuw ervaring met stoffen

Het klinkt bizar, maar er is niets aan gelogen; Jan Sikkes bestaat al sinds 1934. Drie generaties geleden begon Frans Jan Sikkes met zijn stoffenhandel en door de jaren heen werd het bedrijf van vader op zoon doorgegeven.

Lees onze historie

Welkom in de familie!

Zodra je de winkel binnenstapt, voel je dat je te maken hebt met een echt familiebedrijf; letterlijk, maar ook figuurlijk. Bij ons werken meer dan 100 ‘stoffengekken’ die elke dag met hart en ziel bezig zijn met hun vak, op welke manier dan ook. Mogen we jou ook verwelkomen in onze familie?

Bekijk de vacatures

Bezoek ons stoffenparadijs

We geloven sterk in de kracht van fysieke, offline winkels. Stoffen moet je voelen, wil je de beste keuze kunnen maken. Bovendien kun je in onze winkels stoffen bij elkaar zoeken en de mooiste combinaties maken. En natuurlijk helpen onze medewerkers jou als je er niet uitkomt.

Bezoek jouw Jan Sikkes