Oosterse stoffen

Oosterse stoffen

Oosterse stoffen kenmerken zich door de typerende patronen. De stoffen hebben een rijke en warme uitstraling met een eigenzinnige expressieve stijl. Van kleurrijke prints tot neutrale designs. Jan Sikkes beschikt over een ruim aanbod Oosterse stoffen. De variaties in de Oosterse stoffen zijn oneindig en kunnen daarom op verschillende manieren worden toegepast. Denk aan meubilair, als decoratie of in kleding. Nieuwsgierig naar onze Oosterse stoffen? Breng een bezoek aan een van onze stoffenwinkels!

Een eigenzinnig interieur met Oosterse stoffen

De Oosterse stoffen zijn uitermate geschikt om prachtige kledingstukken mee te creëren. Van het 1000 en 1 nachten thema met de harembroeken, omslagdoeken, bolero’s, sluiers en rokken tot de Japanse Geisha. Combineer de Oosterse stoffen met linnen, katoen, denim, jersey, voile of tule stoffen. Meer inspiratie nodig? Bekijk de zelfmaakideeen!

Zit de juiste stof er voor jou niet bij? Wekelijks wordt ons assortiment aangevuld met nieuwe stoffen. Breng een bezoek aan een van onze stoffenwinkels en laat je inspireren over de stoffen en mogelijkheden. Onze medewerkers voorzien je graag van advies voor het maken van jouw keuze. Zekerheid, zorgvuldigheid en vakmanschap is waar wij voor staan.