Mooimiek naailes en patroontekenen, Paterswolde

Volwassenen basislessen

Een ideale cursus voor wie de eerste naai-stappen zet of voor beginners met al wel een beetje ervaring, maar op zoek naar hulp en raad.

Wat leer je?

In 10 naaisessies leer je in kleine groepjes van maximaal 6 personen onder professionele begeleiding de basis-beginselen van naaien. Iedereen werkt op haar eigen niveau of tempo en krijgt persoonlijk advies. Je bepaalt zelf wat je wilt maken.

Absolute beginners leren hoe een naaimachine te gebruiken, hoe een patroon in elkaar zit, hoe je naden moet stikken, een rits innaaien, knoopsgaten maken, een zoom maakt en nog meer nuttige vaardigheden. Deze cursus is ook ideaal om kleding te leren her-verstellen.

Vervolg

Heb je al wat meer ervaring opgebouwd? Dan is een vervolg op de basiscursus aan te raden. Ook hier bepaal je wat je maken wilt, de nadruk ligt op eenvoudige jasjes met voering, blouses en het aanpassen van het model naar een betere pasvorm. Het netjes inzetten van mouwen, de voering en allerlei kneepjes die daarbij komen kijken, komen uitgebreid aan bod.Denk hierbij aan mouwinzet, ritsen, heupbanden aanzetten en het aanpassen van patronen aan je eigen maat. Wil je meer maatkleding maken, volg een patroontekenworkshop voor een eenvoudig model broek, jurk of rok!

Contactgegevens:
Mooimiek
Schoollaan 16
9761 JT  Paterswolde

Tel.: 06-23116234
E-mail: info@mooimiek.nl