Voile en transparante stoffen

Voile en transparante stoffen zijn geschikt voor heel veel toepassingen en kunnen gecombineerd worden met veel andere stoffen om de outfit helemaal af te maken. Voile is een mooie en lichte stof die gemaakt kan worden van natuurlijke of synthetische vezels. Je maakt er helemaal zelf de prachtigste blouses, jurkjes, sluiers of soepele shawltjes mee. Of door de stoffen bijvoorbeeld te combineren met niet transparante stoffen zoals linnen, denim of kunstleer geef je de kledingstukken een mooie transparante eyecatcher. Wil je meer weten over hoe je voile en transparante stoffen kunt gebruiken? Neem dan contact op of kom langs in één van onze stoffenzaken.

Onze voile en transparante stoffen

Voile en transparante stoffen voor gordijnen

Voile is het Franse woord voor sluier, een heerlijk lichte stof die geschikt is voor veel creaties en combinaties. Behalve voor kleding worden voile en transparante stoffen vaak gebruikt voor gordijnen. Ze geven een romantische sfeer in huis en laten daglicht door. Zo houd je je huis licht en creëer je toch een beetje meer privacy in de woning. Voile gordijnen zorgen voor een filtering van het zonlicht. Wanneer je gordijnen maakt van onze voile en transparante stoffen kun je bijvoorbeeld kiezen voor een enkele plooi, vlinderplooi of met zeilring. Dus ook voor jouw wens en stijl de mooiste gordijnen.

Wanneer je kleding maakt kun je de voile en transparante stoffen ook perfect gebruiken voor een bijzondere gala jurk of andere feestkleding. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze feeststoffen voor de mooiste pailletten, chique stoffen of andere vrolijke dessins. Bij onze zelfmaakideeën vind je nog vele meer inspiratie waarbij je de voile en transparante stoffen uit ons assortiment kunt toepassen! De voile en transparante stoffen van Jan Sikkes zijn van hoge kwaliteit. Wekelijks vullen wij ons aanbod aan met nieuwe stoffen zodat er altijd iets nieuws te vinden is in onze winkel. Kom langs en bekijk alles bij een filiaal bij jou in de buurt.