Voile en transparante stoffen

Voile is een zachte, pure stof en betekent sluier in het Frans. Voile is een lichtgewicht stof gemaakt van natuurlijke of synthetische vezels. Voile en transparante stoffen worden veelal gebruikt bij raam decoraties, horren en vitrages, maar de stoffen worden ook regelmatig in confectie verwerkt. Zo is de stof uitermate geschikt voor blouses, jurkjes, sluiers of soepele shawltjes. De voile en transparante stoffen zijn te verkrijgen in een ruim aanbod van patronen en kleuren. Gebruik transparante details als blikvanger op iedere creatie, details met pailletten of kant maken ieders outfit compleet!  Kom eens langs in onze winkel, voor al je ideeën hebben wij de juiste stof.

Onze voile en transparante stoffen

Voile en transparante stoffen voor gordijnen

Voile en transparante stoffen zijn ideaal voor het toepassen als gordijnen. Het gebruik van deze stoffen in gordijnen zorgen voor een romantische sfeer in huis. Het voordeel van het toepassen van voile en transparante stoffen is dat wanneer de gordijnen gesloten zijn er nog steeds daglicht in het huis wordt toegelaten. De voile gordijnen zorgen voor een filtering van het zonlicht.

Ook geven de gordijnen een stukje privacy doordat je wel naar buiten kunt kijken door de transparantie maar niet naar binnen. Voile en transparante stoffen in gordijnen kunnen gemaakt worden in een enkele plooi, vlinderplooi of met zeilring, voor iedere wens de juiste toepassing!