Stretchstoffen

Er zijn maar weinig stoffen die zo comfortabel aanvoelen als stretchstoffen. Het comfortabele gevoel komt door de rekbaarheid van de stof waardoor de perfecte pasvorm gecreëerd kan worden. De populaire stretchstoffen blijven ook na langdurig gebruik comfortabel zitten en de rekbaarheid gaat niet verloren. De stretchstoffen worden op vele manieren gebruikt en in verschillende uitvoeringen toegepast. In onze collectie stretchstoffen vind je onder andere lycra, jersey en stretch katoen. Voor ieder doel vind je bij ons de juiste modestoffen. Als je een bezoek aan onze filialen brengt, zul je je direct thuis voelen. Aan onze stoffen mag gevoeld en geroken worden. Gooi al je zintuigen in de strijd.

Onze stretchstoffen

Stretchstoffen: lycra, jersey en stretch katoen

De lycra stoffen zijn de bekendste en populairste stoffen onder de stretchstoffen en worden veelal gebruikt in de sportwereld. Wanneer u nu een turnpakje, badpak of pak voor het kunstschaatsen wilt maken. Dan is onze lycra stof hier uitermate geschikt voor. Door de 4-way stretch kun je met de lycra stoffen alle kanten op. Laat u inspireren in onze stoffenwinkel door de prachtige glitterstoffen of juiste stretchstoffen met een prachtige print.

Jersey stoffen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals katoen jersey, viscose jersey of sweat jersey. De jersey stoffen zijn ideaal om te gebruiken voor bovenkleding. Creëer prachtige tops, shirts, truien of heerlijke snuggie voor een ontspannen zondag!