Stretch stoffen

Er zijn maar weinig stoffen die zo comfortabel aanvoelen als stretch stoffen. Het comfortabele gevoel komt door de rekbaarheid van de stof waardoor de perfecte pasvorm gecreëerd kan worden. De populaire stretch stoffen blijven ook na langdurig gebruik comfortabel zitten en de rekbaarheid gaat niet verloren. De stretch stoffen worden op vele manieren gebruikt en in verschillende uitvoeringen toegepast. In onze collectie stretch stoffen vind je onder andere lycra, jersey en stretch katoen.

Onze stretch stoffen

Lycra, Jersey en Stretch katoen

De lycra stoffen zijn de bekendste en populairste stoffen onder de stretch stoffen en worden veelal gebruikt in de sportwereld. Wanneer u nu een turnpakje, badpak of pak voor het kunstschaatsen wilt maken. Dan is onze lycra stof hier uitermate geschikt voor. Door de 4-way stretch kun je met de lycra stoffen alle kanten op. Laat u inspireren in onze stoffenwinkel door de prachtige glitterstoffen of juiste stretch stoffen met een prachtige print.

Jersey stoffen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals katoen jersey, viscose jersey of sweat jersey. De jersey stoffen zijn ideaal om te gebruiken voor bovenkleding. Creëer prachtige tops, shirts, truien of heerlijke snuggie voor een ontspannen zondag!