Retro stoffen

Retro stoffen

Met retrostoffen haal je de stoffen met mooie motieven, patronen en grafische vormen in huis voor jouw creatie. De warme en diepe tinten oranje, mosterdgeel, olijfgroen en bruin van de jaren zestig en zeventig zijn weer helemaal terug! De patronen zijn voor jong en oud weer ontzettend populair om bijzondere kledingstukken van te maken zoals rokken, broeken, tops of jasjes. Wat jij maar kunt bedenken! De retrostoffen geven een outfit een prachtig eigen karakter met een vleugje nostalgie. Met de retrostoffen van Jan Sikkes kies je voor kwaliteit en aandacht voor detail. Kom langs in één van onze negen stoffenwinkels en kies de mooiste retrostof voor je nieuwe outfit.

Onze retro stoffen

Retro stoffen, ongewoon mooi!

Een grove structuur of juist fijn geweven, retrostoffen van Jan Sikkes zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten en altijd de beste kwaliteit. De mooiste outfits maak je door de retrostoffen ook eens te combineren met één van onze andere stoffen. Denk bijvoorbeeld ook eens aan denim, kunstleer of transparante stoffen. Met een beetje inspiratie van het verleden kom je tot de meest creatieve outfits. Ook voor de mooiste tassen om je outfit helemaal af te maken kun je onze retrostoffen gebruiken. Kenmerkend zijn natuurlijk de strakke lijnen en uitgesproken kleuren. Dit maakt retro stoffen ook erg geschikt voor combinaties met feeststoffen voor een bijzondere combinatie die ontzettend vrolijk staat!

Denk ook eens aan het gebruik van retrostoffen bij het creëren van accessoires voor in huis zoals kussentjes, poefs, lampenkapjes of dekens. Bekijk onze zelfmaakideeën voor meer inspiratie of  instructies. Zit jou perfecte stof er niet tussen? Wekelijks vullen wij ons assortiment aan met nieuwe inspirerende stoffen. Wil je meer weten over onze retro stoffen? Neem contact op of kom een keer langs bij één van de filialen bij jou in de buurt. Onze medewerkers staan altijd voor jou klaar.