Mantelstoffen

Couture, fashion, mode, creëer je eigen unieke mantel met de mooiste mantelstoffen van Jan Sikkes. Alleen een zelf gecreëerde mantel of droomjas geven jou het perfecte comfort. In het ruime aanbod mantelstoffen vind je vele kleuren, verschillende motieven, van tweed tot whipcord tot flanel. Bij ons vind je het allemaal.

Onze mantelstoffen

Materiaal mantelstoffen

Mantelstoffen zijn vaak gemaakt van wol, het zijn zwaardere stoffen die zeer geschikt zijn voor het maken van kleding voor de wat koudere seizoenen. Wol is een natuurlijke dierlijke vezel, afkomstig van schapen. Het voordeel van wollen mantelstof is dat wol een ingebouwd ‘climat control-systeem’ heeft. Dit zorgt ervoor dat wollen mantelstoffen je in de winter heerlijk warm houden en in de zomer juist luchtig en koel. Perfect materiaal dat lekker warm is om buiten te dragen.

Ideaal dus om een bijvoorbeeld een winterjas van te maken. Ben je op zoek naar zwaardere stoffen die zeer geschikt zijn voor het maken van kleding voor de wat koudere seizoenen? Breng een bezoek aan onze stoffenwinkel en vind de perfecte mantelstof dat heerlijk warm is om buiten te dragen. Heb je vragen over onze mantelstoffen? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan een van onze stoffenwinkels. Onze enthousiaste medewerkers helpen je graag.