Kinderstoffen

Onze stoffenwinkels bieden een ruime keuze uit kinderstoffen. Ben je opzoek naar prachtige kinderstoffen met een Disney print of wil je juist gaan voor een specifieke eigen stijl met fijne polkadots? Uni stoffen, of stoffen bedrukt met vrolijke prints en dessins, onze collectie biedt voor zowel jongens als meisjes een groot aanbod in alle mogelijke uitvoeringen. De kinderstoffen zijn zeer geschikt om te gebruiken voor kinderkleding of gebruik de stoffen voor gordijnen in de kinderkamer en een bijpassend dekbed of knuffelkussentjes. Leuke in het oog springende kinderprints het aanbod is enorm, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Onze kinderstoffen

Laat uw kind stralen in onze kinderstoffen

Maak prachtige rokjes van spijkerstof, een mooie jurk van tricot of een stoere kekke denim jongensbroek. Laat je kind stralen in de eigen gemaakte kleding. Onze kinderstoffen zijn ook geschikt om te gebruiken voor het interieur. Maak fijne kussentjes of lampenkapjes. Een ander leuk idee is om de gemaakte creatie cadeau te doen. Origineler kan bijna niet! 

Jan Sikkes is al meer dan 80 jaar werkzaam in de stoffenbranche en heeft ruime ervaring met de nieuwste mode en trends op het gebied van kinderstoffen. Wil je meer weten over onze kinderstoffen? Breng dan een bezoek aan de stoffenwinkel, onze medewerkers voorzien je graag van advies voor het maken van jouw keuze.