Fleece

Knuffelzachte fleece stoffen in verscheidene soorten van hoge kwaliteit vind je in ons ruime aanbod fleece. Fleece is zo populair omdat het zacht, lichtgewicht, warm en comfortabel materiaal is. Fleece stof is perfect om te gebruiken voor een luie zondag op de bank. Maak een heerlijke snuggie of plaid en geniet van je vrije dag. Fleece stof is waterafstotend maar helaas niet waterdicht een voordeel is dat de fleece wel het isolerend vermogen behoudt mocht het nat zijn geworden. Het materiaal fleece draagt sterk bij aan het proces om transpiratievocht van het lichaam af te voeren door de beschikking over een groot ademend vermogen. Je kunt fleece gewoon in wasmachine wassen, maar niet op een hoge temperatuur.

Onze fleece stoffen

Gebruik van fleece

Fleece is een stof die wat dikker is en zacht aanvoelt, de stof is licht, warm en heeft een behaaglijke kwaliteit. Onze fleece stoffen kun je gebruiken voor een fijn warm vest of heerlijke dikke trui met hoge col, maar is ook zeer geschikt voor een handschoenenshawl voor in de winter! Daarnaast is fleece ideaal om mee te knutselen. Deze stof rafelt namelijk niet! 

Bekijk ook eens onze andere modestoffen: stretchstoffen, kinderstoffen, denim stoffen, kunstleer, feeststoffen, katoenstoffen, linnen stoffen, mantelstoffen, bont en voile en transparante stoffen. Jan Sikkes heeft een ruim aanbod in verschillende soorten en kleuren modestoffen! We hebben diverse soorten katoen en micro fleece in ons assortiment.