Fleece Stoffen

Een heerlijk lichte, warme stof die heerlijk zacht aanvoelt, fleece stoffen houden je altijd lekker warm. Maak er bijvoorbeeld een lekker vest van of een heerlijke snuggie voor op de bank. Ook als lekker plaid is de stof heel geschikt. Onze fleece stoffen zijn verkrijgbaar in veel verschillende patronen en kleuren, dus altijd iets wat past bij jouw smaak. Wij bieden altijd de beste kwaliteit in al onze stoffen. Met een lekker fleece vest of trui, bijvoorbeeld met een lekker hoge col, weet je zeker dat je het nooit koud krijgt. De stof stoot water af en verliest zelfs als het nat is niet zijn isolerende vermogen. Het materiaal helpt erg goed om transpiratievocht van het lichaam af te voeren, dus heel geschikt voor kleding voor kleding als je van buiten leven houdt! Kom snel naar één van onze stoffenwinkels om alle fleece stoffen te bekijken.

Onze fleece stoffen

Gebruik van fleece stoffen

Naast het gebruik van fleece stoffen voor kleding, plaids of snuggies is de stof ook heel geschikt om mee te knutselen, hij rafelt namelijk iet. Heb je nog wat extra inspiratie nodig? Kijk dan eens bij onze zelfmaakideeën! Van onze fleece stoffen kun je ook heerlijk warme sjaals, handschoenen of een mooie gecombineerde handschoenenshawl

maken. Naast fleece stoffen biedt Jan Sikkes ook veel andere mooie modestoffen voor jouw creaties aan. Denk bijvoorbeeld eens aan denimlinnen of stretchstoffen om mee te combineren.

Fleece stoffen worden gemaakt van de synthetische stof polyester. De bobbelige structuur van de stof ontstaat doordat de polen ‘geschoren’ worden met een heerlijk zacht eindresultaat. Erg fijn aan fleece stoffen is dat je ze gewoon in de wasmachine kunt wassen. Was de stof alleen niet op een te hoge tempratuur. Wil je meer weten over onze fleece stoffen? Onze medewerkers staan voor jou klaar in één van onze stoffenwinkels bij jou in de buurt.