Denim stoffen

Een spijkerbroek of jeans, wie draagt het nu niet? Een spijkerbroek is niet voor niets het meest gedragen kledingstuk. De denim stoffen die hiervoor gebruikt worden lijken een speciale stoffen, maar eigenlijk is het gewoon katoen die op een andere manier geweven wordt. Denim stoffen worden na het weven gekleurd, traditioneel in het blauw. Een typisch kenmerk is dat de kleur makkelijk vervaagt.

Onze denim stoffen

Denim stoffen voor al je kleding

In de jaren vijftig werd de spijkerbroek in Nederland populair, maar vandaag de dag zijn de denim stoffen weer helemaal terug van weggeweest. Bootcuts, skinny jeans, boyfriend jeans en straight jeans, de spijkerbroek is er in verschillende kleuren en maten. De denim stoffen kunnen ook gebruikt worden voor het ontwerpen en maken van stoere spijkerjacks of blouses. Je kunt de stof ook combineren met kunstleer of linnen stof voor een unieke uitstraling, in de modewereld zullen de denim stoffen altijd het modebeeld blijven bepalen.

Vind de denim stoffen daarom steeds weer opnieuw uit met mooie washings en toepassingen. De denim stoffen kunnen ook gebruikt worden om een bankje of stoel mee te bekleden.

 

Heb je vragen over het toepassen van denim stoffen? Of wil je meer weten over de bewerking van de stoffen? Breng dan een bezoek aan onze winkel. Onze medewerkers helpen je graag.