Bont stoffen

De bont stoffen bij Jan Sikkes zijn een synthetische vervanger voor echt bont. Wij hebben een grote collectie bont stoffen. Gebruik de bont stoffen van dieren prints, niet van echt te onderscheiden, om een heerlijke bontjas te maken. Of gebruik juist de bont stoffen met frisse vrolijke fantasie prints, voor een doldwaze carnavals creatie. Ook helemaal in is het maken van een leuke dieren onesie, maak een koeienpak of een heerlijk berenpak voor een ontspannen zondagavondje op de bank voor de tv. Benieuwd wat je nog meer met bont kunt? Doe inspiritatie op met behulp van onze zelfmaakideeën!

Onze bont stoffen

Bont stoffen voor iedere fashion creatie

De bont stof faux fur is ideaal om een fashionable statement giletje van te maken. De stof is ook uitstekend te gebruiken voor het maken van een jasje, vest of trui. Om ook met je schoenen een statement kan met de bontstof faux fur, goed te gebruiken bij kekke laarsjes. In de winter word je heerlijk warm gehouden door een prachtige bandana of een stel fijne oorwarmers.

Wil je juist iets anders dan een fashion creatie? Maak dan een heerlijk warm plaid, pantoffels of maak er een kussen van. Wil je de stoffen zelf eens voelen, ruiken en bekijken? Kom dan langs in één van onze stoffenwinkels. Onze enthousiaste medewerkers staan graag voor je klaar.