Modestoffen

Modestoffen

Mode is passie. Passie is emotie. Dat maakt Jan Sikkes tot een bijzondere ervaring. Je vindt hier de allernieuwste trends, kleuren, dessins en patronen op het gebied van modestoffen. Wij bieden een fantastisch assortiment modestoffen van de fijnste materialen, allemaal op voorraad, voor mooie prijzen. Laat u verassen door onze modestoffen. Van denim tot kunstleer voor ieder doel vind u bij ons de juiste modestoffen. Wij richten ons op actuele modetrends en zorgen er voor dat de collectie modestoffen steeds wordt vernieuwd.

Wat maak jij met modestoffen?

Wij hebben altijd keuze uit meer dan 10000 verschillende modestoffen. Om de juiste stof gemakkelijk uit te kiezen, vindt u bij Jan Sikkes modestoffen in de categorieën:  stretchstof, kinderstof, feeststof, katoen, denim, linnen, fleece, mantelstof, voile en transparant, bont, kunstleer en voeringstof. Van de meest uiteenlopende modestoffen kunt u het naaiwerk werkelijkheid laten worden. Wilt u graag meer leren over naaitechnieken? Dan kunt u bij Jan Sikkes ook een naaicursus volgen.


Stof is emotie. Stof moet je beleven. Jan Sikkes heeft geen webshop omdat stof zich niet laat vertalen in een plaatje. Wij geven je de gelegenheid om in 9 grote winkels in Nederland deze emotie te beleven. Als je een bezoek aan onze winkel brengt, zul je je direct thuis voelen. Aan onze stoffen mag gevoeld en geroken worden. Gooi al je zintuigen in de strijd.

Dagelijks ben ik op pad om de mooiste modestoffen voor jullie te ontdekken om het assortiment actueel te houden. De zoektocht gaat over de hele wereld om de mooiste stof te ontdekken en mee te nemen. Kom langs in onze stoffenwinkel en bekijk de prachtige collectie modestoffen.

Jan Sikkes