Meubelstoffen

Meubelstoffen

Iedereen is handig, maar de meeste mensen weten dit vaak zelf niet. Met een flinke dosis lef tover je voor een habbekrats je lounge set of zitbank om in een nieuwe creatie. Van oerdegelijke stoffen tot hele hippe en trendy stoffen. Kunstleer, stoere tweed, aaibare poolweefsels, uni stoffen of met een fraai ingeweven dessin. Bij Jan Sikkes vind je het antwoord op je vraag. Wij importeren onze stoffen zelf en hebben hierdoor geen tussenkomst van onnodige schakels. Hoe exclusiever de stof, des te hoger het prijsvoordeel. Net als bij de gordijnen kan dit voordeel oplopen tot wel 70% ten opzichte van andere aanbieders. Alles komt hup zo van de rol. Mag het een metertje meer? Je vindt hier de allernieuwste trends, kleuren, dessins en patronen in meubelstoffen. Wij zijn dagelijks op pad om de mooiste stoffen uit te zoeken om ons aanbod te verruimen. Inmiddels komen onze stoffen vanuit alle hoeken van de wereld. Kom eens langs in onze winkel en ervaar zelf de prachtige meubelstoffen.

Geef je meubels een nieuw jasje

Geef je interieur een nieuwe uitstraling en sfeer met de hoogwaardige meubelstoffen. Onze meubelstoffen zijn uitstekend geschikt voor het stofferen van banken, kussens en stoelen. Ook vind je in onze collectie een ruim aanbod outdoor stoffen speciaal geselecteerd op het waterafstotende en duurzame karakter.

Sterke stoffen die bestand zijn tegen de elementen om ook je outdoor meubels een nieuw fris karakter te geven. Vragen over het gebruik van de stoffen of de verschillende toepassingen? Neem gerust contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak. Wij helpen je graag.

Jan Sikkes