Kussens bekleden – Jouw kussen, Jouw design

Zijn jouw kussens versleten, is de bekleding niet meer van deze tijd of wil je je interieur vernieuwen? Wil je kussens op maat laten maken of je kussens laten bekleden? Dan ben je bij Jan Sikkes aan het juiste adres. Vind de juiste kleuren, dessins, patronen en materialen om je kussens naar jouw persoonlijke stijl en wensen te bekleden. We kunnen complete nieuwe kussens voor je maken of je eigen kussens opnieuw bekleden met het materiaal naar jouw wens! Loop één van onze winkels in om je goed te laten voorlichten of stel je vraag via dit formulier.

Wil je liever zelf aan de slag? Kussens bekleden doe je met de stoffen van Jan Sikkes.

Jouw kussens bekleden

Jouw kussens bekleden

Kussens bekleden met trendy kleuren en dessins

Bij Jan Sikkes vind je diverse prachtige stoffen om je kussens te bekleden. Wij hebben een ruim assortiment stoffen waardoor je altijd de juiste stof vind om de kussens aan je persoonlijke stijl en wensen aan te passen. Een lekkere frisse kleur of een aparte print. Wanneer je nu kiest voor een modern, industrieel of rustiek karakter in het interieur, wij hebben de stof die bij je past! Kies uit onze skai en kunstleer, uni stoffen of de stoffen met weefpatronen. Zit de juiste kleur of print er op dit moment niet voor je bij? Dan is de kans groot dat deze er volgende week wel bij zit. Onze collectie wordt wekelijks aangevuld met nieuwe stoffen. Geef je interieur een eigen identiteit. Onze stof komt zo van de rol, bepaal dus zelf hoeveel stof je mee naar huis neemt. Je hebt altijd genoeg stof om je kussens mee te bekleden.


Jan Sikkes staat voor vakmanschap en kwaliteit! Omdat wij al bijna een eeuw bestaan weten we alles van het vervangen van bekledingen. Met onze ervaring en creativiteit komen we gezamenlijk tot de beste oplossingen om je kussens op basis van je persoonlijke voorkeuren aan te kleden met de beste stoffen en trendy dessins. Kom eens langs bij een van onze tien filialen en vraag onze werknemers naar de laatste trends in stoffen om je kussens mee te bekleden. Neem gerust contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak. Wij zien je graag in onze stoffenwinkel!