Caravankussens bekleden

Ga je vaak op vakantie met de caravan? En ben je creatief aangelegd? Bekleed dan zelf een keer je caravan kussens opnieuw. Of ze nu versleten zijn, of dat je opzoek bent naar een frisse uitstraling. Een echte metamorfose is mogelijk met de ruime keuze in kleuren en dessins in stoffen geschikt voor de bekleding van caravan kussens. Ook voor de vulling hebben we verschillende materialen, zodat je compleet nieuwe kussens kunt maken. Dat zit toch wel extra lekker tijdens je vakantie! Maak de kussens helemaal volgens jouw persoonlijke stijl. Wil je meer weten over onze bekleding voor caravan kussens? Neem dan contact op of kom langs in één van onze stoffenwinkels.

Onze stoffen

Onze stoffen voor 

Caravankussen bekleden voor een trendy uiterlijk

Om caravan kussens te bekleden in jouw stijl vind je bij Jan Sikkes een ruim assortiment aan stoffen. Van stevig geweven uni stoffen waarmee je verzekerd bent van kussen die geschikt zijn voor zwaar en veel gebruik, tot stoffen met fijne weefpatronen die je caravan gelijk een unieke sfeer geven. Wil je voor een modern interieur gaan? Dan kun je ook kiezen voor één van onze skai of kunstleer stoffen. Ook de outdoorstoffen kunnen een uitkomst zijn voor jouw caravan kussens. Zo kun je de kussens op een mooie dag mee naar buiten nemen. Als vulling voor je caravan kussens vind je bij ons diverse soorten schuimrubber, polyether en koud schuim. Wat past bij jouw stijl is afhankelijk van je wensen, hierbij adviseren we jou natuurlijk graag.

 

Ook als je zelf niet aan de slag wilt gaan met naald en draad kun je je caravan kussens laten bekleden met de vrolijke en stijlvolle stoffen van Jan Sikkes. Wij bekleden graag jouw caravan kussens, lounge set, buitenkussens of andere meubels. Maak vrijblijvend een afspraak om je te laten informeren over onze meubelstoffering. Wij behandelen jouw meubels met zekerheid, zorgvuldigheid en vakmanschap.

 

Jan Sikkes koopt zijn stoffen in zonder tussenkomst van onnodige schakels. Hierdoor vind je bij Jan Sikkes stoffen tot wel 70% voordeel ten opzichte van andere aanbieders! Dat voordeel is mooi meegenomen, want Jan Sikkes biedt ook nog eens stoffen van uitstekende en hoge kwaliteit. Jan Sikkes heeft al bijna 100 jaar ervaring in de stoffenwereld en deze ervaring zie je terug in vakmanschap, zorgvuldigheid en service. Zo kunnen wij jou helpen om de beste keuze te maken voor de bekleding van jouw caravan kussens. Wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in één van onze filialen, daar staan onze medewerkers altijd voor je klaar.