Caravankussens bekleden

Ga je binnenkort weer op vakantie met de caravan? Zijn de caravankussens versleten of wil je de caravankussens opnieuw laten bekleden voor een nieuwe, frisse uitstraling? Geef het interieur van jouw caravan een metamorfose door de caravankussens te (laten) bekleden en in een nieuw jasje te steken. Door een grote diversiteit aan schuimrubber, polyether en koud schuim en daarbij een het assortiment meubelstoffen, outdoorstoffen en bekledingsstoffen kunnen wij aan ieders wens voldoen. Vind je eigen persoonlijke stijl en voorkeur in ons ruime aanbod kleuren, dessins en materialen voor je caravankussens.

Onze stoffen

Onze stoffen voor 

Caravankussens bekleden voor een trendy uiterlijk

Caravankussens bekleden doe je met de stoffen van Jan Sikkes. Of je nu een fris en modern uiterlijk wilt, een klassiek of juist een eigentijdse uitstraling voor je caravan interieur wilt. Door ons ruime assortiment kun je altijd bij ons terecht om stoffen te vinden die passen bij je persoonlijke stijl en wensen. Ga voor onze uni stoffen, sterk geweven stoffen geschikt voor zwaar gebruik. Of ga juist voor stoffen met prachtige weefpatronen. Ook skai en kunstleer hebben wij in ons ruime assortiment. Bij ons is er geen tussenkomst van onnodige schakels bij het kopen van stoffen. Hierdoor kan je voordeel wel oplopen tot 70% ten opzichte van andere aanbieders.

Jan Sikkes is één van de grootste stoffenzaken in Nederland en staat al bijna een eeuw garant voor goede service, hoogwaardige kwaliteit en de beste stoffen en accessoires. Met onze ervaring en creativiteit komen we gezamenlijk tot de beste oplossingen om je caravankussens te bekleden. Van klassiek tot eigentijds, de beste stoffen en fraaiste dessins. Kies voor onze uni stoffen, stof met unieke weefpatronen of skai leer. Wil je graag je lounge set, buitenkussens of meubels laten bekleden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak over meubelstofferen en laat je informeren over de mogelijkheden. Zekerheid, zorgvuldigheid en vakmanschap is waar wij voor staan!