Camperkussens bekleden

Camperkussens bekleden

Staat jouw camper alweer opgeruimd en netjes in de stalling? Bereid je dan alvast goed voor op je volgende vakantie door het interieur een upgrade te geven. Vaak zijn de kussens in de zithoek van campers na een aantal jaren al doorgezakt. Niets is zo vervelend als een oncomfortabel verblijf wanneer je op vakantie bent. Bij Atelier Sikkes zijn wij echte meesters in het vernieuwen van jouw camperkussens.

Nieuwe camperkussens in 4 stappen

  1. Ga met je kussens en/of afmetingen naar jouw dichtstbijzijnde Jan Sikkes.
  2. Voor een nauwkeurige prijs, zoek je in de winkel alvast jouw favoriete stof uit, zodat we met de bijbehorende meterprijs kunnen rekenen. Ons atelier stelt een vrijblijvende offerte op die je zo snel mogelijk per e-mail ontvangt.
  3. Ga je akkoord met deze offerte en hebben we de aanbetaling ontvangen? Dan gaan wij direct voor je aan de slag!
  4. In overleg met ons Atelier wordt de levertijd bepaald. Wij bezorgen de kussens in jouw Jan Sikkes-winkel.

 

Heb je nog vragen over het opmeten of andere zaken? Twijfel niet en vraag ons!

Een voorproefje van ons assortiment meubel- en outdoorstoffen

Atelier Sikkes

Bij Atelier Sikkes maken wij alle soorten kussens die je kunt bedenken: van ronde kussens, tot exemplaren van meerdere meters lang, met knopen, ritsen en alle soorten afwerking die je wenst. Vaak is de kussenvulling ook aan vervanging toe. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend de hoogste kwaliteit polyether in verschillende hardheden. In al onze winkels en in ons atelier kunnen onze medewerkers je hier over adviseren. Afhankelijk van jouw wensen, kiezen we samen de juiste kwaliteit.