Meubelstofferen

Ben je toe aan een nieuw, fris interieur of wil je je meubels in een nieuw jasje steken? Bij Jan Sikkes vind je een groot, divers aanbod aan prachtige stoffen om jouw meubels mee te stofferen. Meubels worden intensief gebruikt, huisdieren, spijkerbroeken, scherpe voorwerpen en slecht onderhoud zorgen veelal voor slijtageplekken op jouw meubilair. Meubelstofferen is niet eenvoudig. Bij Jan Sikkes kun je terecht voor alle soorten stoffering, wij staan voor vakmanschap en kwaliteit en weten alles van het stofferen van jouw meubilair. Vind je persoonlijke stijl en voorkeur in onze kleuren, dessins en materialen voor je meubels.

Meubelstofferen: voor een fris uiterlijk

De bekleding van de meubels vervangen is een optie, maar je kunt je meubels ook een complete metamorfose geven met een heel andere stof. Een lekkere frisse kleur, prachtig dessin of juist een kekke print. In onze uitgebreide collectie vind je een ruim assortiment aan stoffen die wekelijks wordt aangevuld met nieuwe stoffen en ontwerpen. Daarom heeft Jan Sikkes altijd dé stof die bij jou past. Of je nu op zoek bent naar moderne stoffen passend bij jouw interieur, stoffen voor het creëren van een industriële stijl of juist stof met een heerlijk rustiek karakter. Meubelstofferen doe je bij Jan Sikkes, zo geef je jouw vertrouwde bank of stoel een compleet nieuw uiterlijk.

Ook de meubels in uw caravan of boot zijn eenvoudig te bekleden, van klassiek tot eigentijds. Bij Jan Sikkes kun je terecht voor alle soorten stoffering. Wil je de caravankussenbootkussens of kussens van je loungeset laten bekleden? Gebruik uni stoffen, stof met unieke weefpatronen of skai leer. Doordat Jan Sikkes zelf al haar stoffen inkoopt en er geen onnodige schakels aan te pas komen, kun je daarnaast tot maar liefst 70% besparen ten opzichte van andere aanbieders. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en laat je informeren over de mogelijkheden. Zekerheid, zorgvuldigheid en vakmanschap is waar wij voor staan.

 

Onze meubelstoffen