Meubelstofferen

Toe aan een nieuw interieur of wil je de meubels in een nieuw jasje steken? Bij Jan Sikkes vind je prachtige stoffen om de meubels mee te stofferen. Meubels worden intensief gebruikt, huisdieren, spijkerbroeken, scherpe voorwerpen en slecht onderhoud zorgen veelal voor slijtageplekken en meubelstofferen is niet eenvoudig. Bij Jan Sikkes vind je vakmanschap en kwaliteit. Vind je persoonlijke stijl en voorkeur in onze kleuren, dessins en materialen voor je meubels.

Onze meubelstoffen

Een nieuw jasje voor een fris uiterlijk

De bekleding van de meubels vervangen is een optie, maar je kunt je meubels ook een complete metamorfose geven met een heel andere stof. Een lekker frisse kleur, een aparte print, wij hebben een uitgebreide collectie die wekelijks wordt aangevuld met nieuwe stoffen. Of de stof nu modern is passend bij het interieur, trendy passen bij een industriële stijl of een heerlijk rustiek karakter. Meubelstofferen doe je bij Jan Sikkes, zo geef je jouw vertrouwde bank of stoel een nieuw uiterlijk.

Ook de meubels in uw caravan of boot zijn eenvoudig te bekleden, van klassiek tot eigentijds. Bij Jan Sikkes kun je terecht voor alle soorten stoffering. Gebruik uni stoffen, stof met unieke weefpatronen of skai leer. Wil je de caravan, bootkussens of andere meubels laten bekleden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak over meubelstofferen en laat je informeren over de mogelijkheden. Zekerheid, zorgvuldigheid en vakmanschap is waar wij voor staan.