Kunstleer meubelstof

Zoek je een praktische meubelstof die makkelijk te onderhouden is en ook nog eens super stijlvol oogt? Dan moet je zeker gaan voor kunstleer. Vlekken veeg je snel en zonder moeite direct weg met een vochtige doek en ook kruimels zijn zo verwijderd. Bovendien is kunstleer lekker stevig en past het in vele woonstijlen. 

Bekijk hieronder een deel van ons aanbod kunstleren meubelstoffen en bestel jouw kussen op maat bij Atelier Sikkes of koop de stof per meter en begin zelf met een stoffeerproject. Bekijk dan eenvoudig per stof de voorraad per winkel en scoor daar je favoriet.

Kunstleren meubelstof

vind jouw favoriet

skin
meubelstoffen Ons kunstleer
Toon meer producten
fabric

Niet gevonden wat je zocht?

We hebben veel meer stoffen dan op onze site passen. Bezoek onze winkels voor het complete assortiment.

wicker-basket

Kussens op maat van kunstleer?

Atelier Sikkes maakt het voor je. We stofferen kussens op maat voor tuinsets, boten, caravans, campers en knappen oude meubels voor je op.

Kunstleer in de boot

Kunstleer is een fantastische stof om voor bootkussens te gebruiken. Het is stevig, makkelijk in onderhoud en, als je goed stoffeert, gaat het jaren mee. Bovendien is het geen probleem wanneer er waterspetters* op komen; even afnemen met een doek en je kussens zijn weer 'good to go'!

Bij Atelier Sikkes stofferen we regelmatig met kunstleer. Een stoere set voor een eethoek of kussens voor in de punt van de boot om op te slapen. Ook benieuwd naar de mogelijkheden van Atelier Sikkes? Ontdek het snel!

* Let op dat kunstleer niet waterdicht is. Daar heeft het een speciale coating voor nodig en wanneer je stoffen stikt, ontstaan er logischerwijs gaatjes in de stof (bij het stiksel) waar water altijd een beetje doorheen kan.

Meer over Atelier SIkkes