Met een ijskoud drankje lekker zonnen op het terras op kussens van Jan Sikkes

Meer tuininspiratie

Tuinkussens

De Nederlandse zomers worden steeds langer; sommige jaren kun je van begin april tot eind september heerlijk in je tuin vertoeven. In ons land zien we dat mensen daardoor hun tuin anders inrichten. We zien mediterraanse pergola’s, prachtige tuinhuisjes en terrassen met comfortabele loungesets. En de echte klusser heeft natuurlijk een zelfgemaakte paletbank in de tuin staan. Heerlijk om met mooi weer van het zonnetje te genieten.

En daar horen natuurlijk comfortabele kussens bij. Schaf nu super voordelig nieuwe kussens aan bij Atelier Sikkes. Wij hebben het grootste assortiment stoffen en materialen van zeer hoge kwaliteit. Lange luie zomers gegarandeerd!

Nieuwe tuinkussens in 5 stappen

  1. Bekijk onze meubelstoffen voor buiten* en vind alvast jouw favoriete stof.
  2. Vul het aanvraagformulier in of ga met je oude kussens en/of afmetingen naar jouw Jan Sikkes.
  3. Ons atelier stelt een vrijblijvende offerte op die je zo snel mogelijk per e-mail ontvangt.
  4. Ga je akkoord met deze offerte en hebben we de aanbetaling ontvangen? Dan gaan we direct voor je aan de slag.
  5. In overleg wordt de levertijd bepaald en kun je jouw bestelling ophalen in de winkel.

Heb je nog vragen over het opmeten of andere zaken? Twijfel niet en vraag ons!

* Bewaar je de kussens binnen na gebruik? Dan kun je ook zoeken naar een meubelstof voor binnen.

Offerte aanvragen
tent
outdoor e.d Bekijk onze outdoormeubelstoffen
Toon meer producten
cushion

Onze outdoormeubelstoffen

Wil je alvast een stof uitzoeken voor je tuinkussens? Dat kan heel goed online! Vind jouw favoriete stof en ontvang vrijblijvend een offerte.

Onze mogelijkheden

We maken alle kussens die jij in je tuin wilt gebruiken. Denk aan stevige zitkussens of zachte ‘plofkussens’ om relaxt tegenaan te leunen. Van een luxe loungeset tot kussens voor een zelfgemaakte palletbank; niets is ons te gek. Geef je wensen aan ons door en wij voeren uit!

Afwerkingen

Een kussen maak je extra speciaal met mooie afwerkingen. Zo kunnen we de randen afwerken met biesjes, knopen aanbrengen waar jij dat wilt en aan de onderkant anti-slip verwerken. Wil je je kussen uit kunnen wassen? Dan plaatsen we een rits.

Polyether
En ook gebruiken we de vulling van jouw voorkeur. We hebben zeer hoogwaardige polyether in verschillende varianten en volumes. Kleine balletjes, polyethervlokken of polyetherschuim; jij bepaalt. Zo krijg je het perfecte kussen om lekker in de zomer op te luieren.

Dat vraagt om gedegen advies!

Onze collectie outdoorstoffen is groot; dat maakt het niet altijd even makkelijk om een keuze te maken. Geen probleem, want onze medewerkers helpen je graag. Neem een foto van je tuinset en laat deze zien in aan onze medewerkers. Zij kunnen je vakkundig adviseren en samen vinden jullie vast en zeker de perfecte stof, juiste afwerkingen en de beste vulling.

Ga naar jouw Jan Sikkes

Andere typen bekleding

Ontdek de mogelijkheden