Scheepsstoffering

Met kriebels in je buik haal je de boot uit de stalling en maak je alles klaar voor een nieuw vaarseizoen. Of misschien heb je net een vaarseizoen achter de rug en loop je alles nog één keertje na voordat je je boot veilig wegbrengt. In beide gevallen is het goed om eens kritisch te kijken naar de bekleding. Is alles nog up-to-date en intact?

Na meerdere seizoenen op het water kan de bekleding van je boot best een stootje hebben gekregen. Wellicht een scheur hier en een kapotte rits daar en misschien is de vulling zelfs doorgezakt. Of de stof is niet meer naar smaak. Geen probleem, wij helpen je!

Nieuwe scheepsstoffering in 5 stappen

  1. Bekijk onze meubelstoffen voor binnen en buiten en vind alvast jouw favoriete stof.
  2. Vul het aanvraagformulier in of ga met je oude kussens en/of afmetingen naar jouw Jan Sikkes.
  3. Ons atelier stelt een vrijblijvende offerte op die je zo snel mogelijk per e-mail ontvangt.
  4. Ga je akkoord met deze offerte en hebben we de aanbetaling ontvangen? Dan gaan we direct voor je aan de slag.
  5. In overleg wordt de levertijd bepaald en kun je jouw bestelling ophalen in de winkel.

Heb je nog vragen over het opmeten of andere zaken? Twijfel niet en vraag ons!

Offerte aanvragen
cushion

Meubelstoffen voor binnen

Alvast een stoffen bekijken voor binnen in de boot? Dat kan heel goed online! Vind jouw favoriete stof en ontvang vrijblijvend een offerte.

fabric

Meubelstoffen voor buiten

Zoek je een waterafstotende stof? Bekijk onze stoffen online, vind jouw favoriete stof en ontvang vrijblijvend een offerte.

Mogelijkheden

We repareren jouw beschadigde kussens, vervangen de vulling of het hele kussen. Dat hangt helemaal af van jouw wens. Je kunt zelf kiezen welke materialen we gebruiken. Wil je een zacht plofkussen of juist een stevige zitting? Allemaal mogelijk. Bovendien kun je zelf stoffen en de afwerking kiezen:

Afwerking
De vorm bepaalt het uiterlijk van een kussen, maar de afwerking maakt het af. Zo kun je kiezen of je knopen, een rits of trekstroken wilt. De randen kunnen we afwerken met biezen en het is zelfs mogelijk om meerdere stoffen met elkaar te combineren. Jij bent de baas!

Type
Geen boot is gelijk. Van klein sloepje tot grote jachten; wij zijn in alle boten thuis. Zo maken we ook binnenkussens op hout of scharnierkussens voor op een slaapbank. Vierkant, rond, klein of langwerpig; we gaan geen uitdaging uit de weg. Vul het aanvraagformulier in, geef je wensen aan en ontvang een offerte op maat.

Een afgestemd geheel

In het interieur van je boot kom je nog veel meer stoffen onderdelen tegen. Zo verzorgen we ook stoffen wandpanelen, losse sierkussens en (korte) gordijnen in verschillende soorten en van de stof die jij wilt. Op die manier maak je van het interieur een mooi geheel en kun je stijlvol het water op.

Vul het aanvraagformulier in en geef je wensen aan. Wij stellen dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op.

Naar het aanvraagformulier

We bekleden nog veel meer

Ontdek de mogelijkheden