Bekleding voor je camper

Ben jij ook zo gek op reizen? Ga je het liefst meerdere keren per jaar met de camper op reis om de wereld te ontdekken? Met een camper ben je veel in dezelfde ruimte; je reist en tegelijk woon je erin. Het is dan wel zo fijn dat je je daar op je gemak voelt. Een kapotte bank of beschadigde kussens zijn niet prettig als je een lange reis voor de boeg hebt.

Maar gelukkig kun je daarvoor bij ons terecht. Wij verzorgen alles wat van stof is in jouw camper. Van nieuwe kussenhoezen, tot het vervangen van de vulling en zelfs gordijntjes. En dat allemaal met de stoffen die jij hebt uitgezocht uit ons brede assortiment.

Nieuwe camperkussens in 5 stappen

  1. Bekijk onze meubelstoffen voor binnen en buiten en vind alvast jouw favoriete stof.
  2. Vul het aanvraagformulier in of ga met je oude kussens en/of afmetingen naar jouw Jan Sikkes.
  3. Ons atelier stelt een vrijblijvende offerte op die je zo snel mogelijk per e-mail ontvangt.
  4. Ga je akkoord met deze offerte en hebben we de aanbetaling ontvangen? Dan gaan we direct voor je aan de slag.
  5. In overleg wordt de levertijd bepaald en kun je jouw bestelling ophalen in de winkel.

Heb je nog vragen over het opmeten of andere zaken? Twijfel niet en vraag ons!

Offerte aanvragen
cushion

Meubelstoffen voor binnen

Wil je alvast een stof uitzoeken voor je camper? Dat kan heel goed online! Vind jouw favoriete stof en ontvang vrijblijvend een offerte.

fabric

Meubelstoffen voor buiten

Zoek je een stof voor buiten de camper? Bekijk onze collectie online, vind jouw favoriete stof en ontvang vrijblijvend een offerte.

Mogelijkheden

Daag ons uit; geen opdracht is ons te moeilijk! Van kleine reparaties tot alleen nieuwe hoezen of een compleet nieuw kussen; je kunt er bij ons voor terecht. Kies de vulling die jij prettig vindt en de afwerking die je wenst.

Afwerking
Naast een mooie stof en misschien bijzondere vorm, kun je jouw kussens afmaken met mooie details. Zo kun je knopen of een trekstrook toevoegen, werken we de randen af met biezen, plaatsen we aan de onderkant anti-slip en voegen we een rits toe. Meerdere stoffen met elkaar combineren is natuurlijk ook mogelijk. Heb je nog andere wensen? Jij bepaalt, wij staan open voor mooie ideeën!


Type

Alles wat van stof is in je camper kunnen wij opnieuw bekleden en dat doen we met de stof die jij het mooiste vindt. Dat betekent dus ook stoelen, losse kussens, kussens op hout of met scharnieren of zelfs wandpanelen. Wil je er een mooi geheel van maken? Voor (korte) gordijnen kun je ook bij ons terecht.

Je begrijpt het al, er is enorm veel mogelijk. Wij sturen je graag zo snel mogelijk weer op pad met een perfect gestoffeerde camper. Vul het aanvraagformulier in en wij stellen een offerte voor je op.

Nog meer vakantiestoffen

Wist je dat we ook gaas hebben om zelf horren mee te maken en stevig doek voor luifels? Ook zonwering, tafellinnen en anti-slipstoffen hebben we voor je. En heb jij een tent die gescheurd is? Repareer hem met ons speciale tentdoek. Laat niets aan het toeval over en ga voorbereid op vakantie!

Bekijk alle outdoorstoffen

Andere typen bekleding

Ontdek de mogelijkheden