Bootkussens

Ken je dat: heb je na een lange winterstop je boot uit de stalling gehaald, kom je erachter dat je nog allemaal reparaties moet doen. Wat een tegenvaller! Maar wij schieten je te hulp. Van klein sloepje tot luxe jacht; Atelier Sikkes vervangt of repareert in een handomdraai jouw kussens. Kies de stof uit ons enorm brede assortiment en laat super voordelig je boot opnieuw stofferen.

Nieuwe bootkussens in 5 stappen

  1. Bekijk onze meubelstoffen voor binnen en buiten en vind alvast jouw favoriete stof.
  2. Vul het aanvraagformulier in of ga met je oude kussens en/of afmetingen naar jouw Jan Sikkes.
  3. Ons atelier stelt een vrijblijvende offerte op die je zo snel mogelijk per e-mail ontvangt.
  4. Ga je akkoord met deze offerte en hebben we de aanbetaling ontvangen? Dan gaan we direct voor je aan de slag.
  5. In overleg wordt de levertijd bepaald en kun je jouw bestelling ophalen in de winkel.

Heb je nog vragen over het opmeten of andere zaken? Twijfel niet en vraag ons!

Offerte aanvragen
cushion

Meubelstoffen voor binnen

Alvast stoffen bekijken voor binnen in de boot? Dat kan heel goed online! Vind jouw favoriete stof en ontvang vrijblijvend een offerte.

fabric

Meubelstoffen voor buiten

Zoek je een waterafstotende stof? Bekijk onze stoffen online, vind jouw favoriete stof en ontvang vrijblijvend een offerte.

Mogelijkheden

Alleen de versleten hoeken repareren of compleet nieuwe bekleding en vulling? Alles is mogelijk. Met onze super stevige en duurzame polyether-vullingen kun je de komende jaren uitgebreid relaxen in en op je boot.

Afwerking
Waterbestendige stoffen, kussens in ronde vormen en met bijzondere afwerkingen; wij kunnen het allemaal. Kies als afwerking of je knopen, een rits en of biesjes wilt. We kunnen ook meerdere stoffen combineren, trekstroken toevoegen en aan de onderkant antislip. Heb je kussens die vastzitten op hout? Ook die lappen we voor je op.

Type
Hoe moeilijker, hoe beter. Onze vakmensen van Atelier Sikkes is geen uitdaging te groot. Kussens op hout en klap- of scharnierkussens voor binnen in de boot? Ook dat kunnen we aan! Geef in het aanvraagformulier aan welke bijzonderheden we zijn en welke wensen je hebt en wij stellen een offerte op.

Kies jouw favoriete stof in ons assortiment outdoorstoffen of meubelstoffen en check direct de voorraad per winkel.

Het hele plaatje

Wist je trouwens dat we ook complete bootbekleding verzorgen? Denk aan stoffen wandpanelen, complete kussensets voor ronde banken en gordijnen voor bootraamjes; creëer een mooi op elkaar afgestemd interieur. We hebben een breed aanbod meubel- en gordijnstoffen in de stijl die bij jou past. Zo tover je die saaie banken om in een persoonlijk en stijlvol geheel.

Naar het aanvraagformulier

We bekleden nog veel meer

Ontdek de mogelijkheden