Meubelstoffen voor binnen

Kun jij geen afstand doen van die oude stoel, maar zit het niet meer lekker? Of vind je de bekleding niet meer mooi of is deze stuk? Geef je meubel een tweede kans door 'm op te knappen. Wij hebben de mooiste meubelstoffen aan de meter en handige accessoires, zoals sierstrips, ritsen en vullingen.

Bekijk hieronder een deel van ons enorme assortiment meubelstoffen voor binnen. Ben je juist op zoek naar meubelstoffen die geschikt zijn voor buiten? Bekijk dan onze outdoormeubelstoffen.

Onze meubelstoffen

Een greep uit de collectie

armchair_modern
meubelstoffen Onze meubelstoffen
Toon meer producten

Alles wat je nodig hebt

Ben je van plan om een leuke kussenhoes te maken of ga je groter te werk en krijgt je bank een geheel nieuwe stof? Hoe groot je project ook is, bij ons vind je de beste meubelstoffen. Mooie basics, stoer skaileer, zacht knuffelbaar chenille of chique velours; ons assortiment is heel breed.

En naast de vele stoffen hebben we ook alle accessoires voor stofferen:

  • lange en korte ritsen in allerlei kleuren
  • vulmaterialen, zoals polyether in verschillende stevigheden, EPS parels (zitzakken), vlokken en fiberfill kussenvulling
  • anti-slip stoffen voor de onderkant van kussens
  • polyether kous (zodat je de polyethervulling makkelijk plaatst in de hoes)
  • (stof-) knopen
  • allerlei gereedschap

Interieurtrends

Wanneer je een meubel opnieuw laat bekleden, wil je een stof vinden die past bij de rest van je interieur. Het is daarom handig om te bepalen welke stijl jouw kamer heeft. Doe alvast inspiratie op en bekijk onze zes woonstijlen voor gordijnen. Deze inspiratie kun je immers ook gebruiken voor het vinden van jouw meubelstof.

Ontdek jouw woonstijl

Kleur bekennen

Toch nog lastig om een stof te kiezen? Maak eens een kleurenpalet van de kleuren die je in jouw kamer tegenkomt. Je kunt eenvoudig een zelfde kleur kiezen of eentje uit dezelfde kleurfamilie. Dan weet je zeker dat de kleur goed is. Onze medewerkers helpen je trouwens graag bij de keuze van jouw meubelstof. Neem het kleurenpalet of foto’s van je interieur of meubel mee naar de winkel en laat je adviseren.