Meubelstof kopen

Meubelstof kopen

Wil jij meubelstof kopen en ben je opzoek naar het unieke dessin? Jan Sikkes heeft een ruim assortiment aan meubelstoffen en heeft altijd dé meubelstof die je zoekt! We proberen ons te onderscheiden van andere aanbieders door onze collectie wekelijks aan te vullen met nieuwe stoffen. Wij importeren onze stoffen zelf en hebben hierdoor geen tussenkomst van onnodige schakels. Hoe exclusiever de stof, des te hoger het prijsvoordeel. Meubelstoffen moeten stevig en slijtvast zijn, sterke stoffen die bestand zijn tegen de elementen. Bij Jan Sikkes vind je vakmanschap en kwaliteit. Kies de juiste stof die past bij jouw unieke stijl en creëer een frisse uitstraling en sfeer in je interieur. Meubelstof kopen doe je bij Jan Sikkes!

Meubelstof kopen doe je bij Jan Sikkes

De juiste meubelstof kopen doe je bij Jan Sikkes. In onze collecties vind je een ruim assortiment in trendy dessins en materialen. Meubelstoffen met etnische patronen geïnspireerd op het Oosten en de Maya cultuur. Of ga voor een visgraat dessin met fijne structuren of juiste de robuuste uitvoering. Ook hebben wij stoffen met medaillon dessins die veel wordt gebruikt in barok meubelen. Effen meubelstoffen, met verschillende dessins in modern en klassiek en kunstleer. Houd je van dessins uit vervlogen jaren? Dan zijn onze antieke meubelstoffen iets voor u. Ook voor de cottage stijl hebben wij een ruim aanbod zoals onze cretonne, chenille, gebloemde en gestreepte stoffen. Of ga voor pied-de-popule. Van klein tot robuust tot klassiek voor ieders wens vind je bij Jan Sikkes de juiste stof. 

Ben je zelf geen held in stofferen, maar wil je wel de kussens van jouw lounge set, steigerhouten bank, hoes van de bank, de kussens van je boot of caravan opnieuw laten stofferen? Bij Jan Sikkes kun je terecht voor alle soorten stoffering. Van scheepsstoffering tot meubelstoffering. Een lekker frisse kleur of een aparte print, wij hebben een uitgebreide collectie die wekelijks wordt aangevuld met nieuwe stoffen. Zekerheid, zorgvuldigheid en vakmanschap is waar wij voor staan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en laat je informeren over de mogelijkheden!