De 4 populairste trendkleuren van 2019

Wil je niet teveel aan je interieur veranderen, maar toch bij blijven bij de trends van dit moment? Dat is heel goed mogelijk! Wanneer je alleen al je oude gordijnen vervangt, kun je een gehele nieuwe sfeer creëren. Maar welke interieurkleuren zien we dit jaar veel terugkomen? En hoe kun je daar een goede gordijnkleur bij kiezen? Wij zochten het voor je uit.

Spiced Honey
Een kleur die echt doorgebroken is dit jaar, is ‘spiced honey’. Een hele warme aardetint die je oneindig met andere kleuren en patronen kunt combineren. Een gordijn van velours geeft je kamer een hele warme en rijke uitstraling. Kies je hierbij voor okergeel, oudgroen of een matching aardetint, dan creëer je een gezellige kamer waar je heerlijk tot rust kunt komen.Tip: geef één of twee wanden in je kamer een bijpassende kleur. Dit kost echt minder tijd dan je denkt én je kamer krijgt direct een hele andere uitstraling.

Koraal
Deze heldere (en iets gedurfdere) kleur is helemaal terug van weggeweest. Ben je bereid een iets grotere verandering in je kamer aanbrengen, stuc een muur en geef ‘m deze tint. Je krijgt vanzelf een relaxte mediterrane vibe. Kleed de rest van je kamer aan met tropische planten in terra cotta potten en gebruik ruw, onbewerkt hout. Lichte en luchtige inbetweens passen hier perfect bij; je waant je helemaal op een zomerse bestemming!

Pastelkleuren
Een mooi pallet van zachte pastelkleuren geven jouw kamer een warm én fris gevoel tegelijk. Deze kleuren zien we veel terugkomen in Scandinavische woonstijlen. De stofkeuzes die je maakt in deze stijl, kunnen heel bepalend zijn. Wanneer je kiest voor een rijke velours, ga je al snel een warme en luxe kant op. Combineer dit met zwart metaal en meubels op pootjes en je voegt er je eigen moderne touch aan toe. Je kunt het ook heel goed rustig en luchtig houden door een net zo luchtig en licht gordijn te kiezen. Kies ook in dit geval een mooie inbetween met een mooie bijpassende subtiele print.Helder en knallend
De afgelopen jaren zagen we heel veel wit, lichtgrijs en antraciet. Wat heerlijk dat er nu een trend in opkomst is waarbij heldere knalkleuren de dienst uit doen! Houd de basis van je interieur rustig door veel wit en andere lichte tinten te gebruiken en vul dit aan met bijvoorbeeld een knalgele bank. Combineer dit met gordijnen in een soortgelijke stof en kleur en je hebt een super stoer geheel. Voor deze trend moet je dus wel wat lef hebben!Kom je er niet uit? Wij helpen je graag jouw perfecte gordijnen te vinden. Kom naar één van onze winkels en laat kosteloos en vrijblijvend een offerte voor je opstellen. Wij helpen je graag!